Vecka 24

Applåder till mig själv som lyckades rensa kyl,frys & skafferi igår iaf. Det var mer än jag själv trodde tidsoptimist som jag har en tendens att vara.

Gick in i graviditetsvecka 24+0 igår. Tiden går så fort! Sprattel sparkar och rör sig mest hela tiden. Nu är det möjligt även för andra att uppleva. Det syns små rörelser utanpå magen också. Den senaste veckan har jag kunnat få gensvar från lilla hjärtat.När jag tryckt på magen så har sprattel buffat tillbaka. Samspelat med mig. Det är så häftigt.
    
                                                    
                                                     Foster i vecka 24

Nu är jag riktigt pirrig inför fredag då vi ska till tittut ultraljuds klinik på 3D/4D Ultraljud. Sneakpeaka lite extra. Ska bli mysigt. Är förväntansfull. 

Idag väntar jobb, ska snart göra mig redo för att gå till tåget. Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen,välbehövligt som vanligt. Sen bär det av till killarnas dagis, de har förskolans dag & Loppis. Underbart mysiga initiativ. Gårdagens utvecklingssamtal för Oliver gick super bra, glad- social kille. Upptäckare & tänkare. Helt enkelt sådan som vi själva uppfattar honom. Lätt att ha att göra mig & inget gör mig gladare än vetskapen om att han mår bra, tar för sig & ger uttryck för sina känslor.

Nej nu börjar jag känna tidspress, dags att rycka upp sig! :)

«
«
«