Från sprattel till lillebror.

Dagen med stort D har nu passerat- jag är så jäkla lycklig! 
Känslorna får liksom inte plats.Igår var vi på tittut ultraljudsklinik.Vi fick se våran älskade Sprattel & alla pusselbitar är verkligen på plats. Bilturen in till stockholm var så där härligt pirrig. Jag & Magnus pratade om allt mellan himmel & jord & föll in på könsbestämnings frågan. Tänk om de inte skulle kunna se könet på våran älskade lilla. 

                                                       
En bild innan vi gick in till ultraljuds undersökningen, ser groggy ut men det är magen ni ska titta på!


Vi hittade en perfekt parkering kom in & blev omhändertagna, fick skriva under papper om att vi var införstådda i att ultraljudet inte utfördes i medicinskt syfte.Detta då kravet är att man ska ha gjort en rutin kontroll innan. Om eventuella avvikelser uppmärksammades blev man såklart informerad om att åka till närmsta gyn/förlossning för kontroll.


Jag fick lägga mig på den lyxiga sängen i undersöknings rummet, Magnus satt brevid, & höll mig i handen (♥), i den stora härliga soffan som tog upp halva rummet!-& sen började karusellen snurra. Kvinnan som utförde ultraljudet var legitimerad barnmorska & obstetriker. Vi pratade om att vi gärna ville veta kön innan allt satte igång. Början av ultraljudet utfördes i vanlig "svartvit" 2D. Hon behövde inte mer än lägga "grejen" mot magen så såg vi det. En liten snopp! Den  första kommentaren vi fick var "mamma hade rätt". Alla känslor jag innan hade kring rädslan i att bli besviken förvann. Det var så självklart, vi väntar ännu en son!

                                                      

   
Här är han- lillebror ♥- (& beviset på att det är en kille)-är han inte det sötaste ni sett?


Känslorna vällde upp & jag låg där & små grät lycko tårar. Han är så söt & väldigt lik båda sina bröder- men med mest drag av Casper. Vi fick en skiva med 63 bilder & filmklipp, 4 utskrivna färg foton, ett gäng svartvita bilder & en skiva med mätningar av tillväxt, hjärtfrekvens att lyssna till & allt var så vitt hon kunde se utan anmärkning. Hade kunnat ligga kvar där hela dagen för vilken mäktig känsla det är att verkligen "se" livet i magen!Nu längtar vi ännu mer tills den dagen vi får bära honom i våra famnar. Snusa,njuta,gosa!

                                         
                                        Lyckorus efter undersökningen.

Lyckliga & än mer förväntansfulla efter undersökningen åkte vi till farsta & käkade lunch. Sen gick vi in på kappahl & köpte lillebrors första kläder. Behöver jag nämna Newbie kollektionen? Man skulle kunna säga att älskade Mica har påverkat mig. Fy Fasiken vilka underbara kläder!

Nu är det bara namnfrågan som ska lösas. Vi har ett gäng namn att smaka på. Det var inte alls lika svårt med namnval för Oliver & Casper.


Så länge får han byta namn från sprattel till lillebror ♥!
Mandy & River
Åh, det är ju så fantastiskt med 3d ultraljud :)
2012-05-26 | 21:07:04 | http://mandyyss.blogg.se/

«
«
«