Nattblogg & smultronstället.

Åter i nattbloggar träsket.
Är på hemmaplan igen. Bilturen fram & tillbaka var det minst roliga. Trots det faktum att barnen var duktiga & allt flöt på som det skulle i trafiken. Att sitta så länge & ha foglossnings problemen var tufft. Tufft men så värt det. Helgen på sturkö har varit helt fantastiskt underbar. Ett smultron ställe att sakna.
Havsluften,skärgårdsmiljön,gräset mellan tårna, solskenet som värmde upp inför sommarn. Omgivningarna & närheten till naturen & havet. Känslan av välbefinnande & lugn slår allt. Det är som en annan värld så närinpå samhälls hysterin. Minimalt med trafik,ja behöver jag tillägga mer?

För barn är det verkligen ett dröm ställe. Kunna springa & leka på ett annat sätt. Just där Magnus mamma bor, hela tomten för barnen att härja på, kommer verkligen sakna sturkö. Många vackra minnen.

Ser så fram emot att svärmor flyttar till Nynäshamn. Det känns bra att få starta på ett nytt kapitel med henne närmre oss & vardagen. Sådant som är lätt att ta förgivet som är lättare att se nu när perpektiven förändras.

Jag ska skriva ett inlägg speciellt om sturkö
med bilder & vad vi haft för oss. Både från denna "sista" gång & från tidigare vistelser. Jag lär nog knåpa ihop en del om hur stället har kommit att få en speciell plats i mitt hjärta. Tills dess får ni njuta av dessa bilder som är ett litet urplock av vacker natur från helgen.

                              
   
                     En liten inblick av en del i vårt underbara vackra Sturkö

Har jobbat idag (läs måndag), avslutade det med en perfekt shoppingtur i Haninge centrum. Har köpt mammakläder & för ovanlighetens skull så satt allt bra & fanns i rätt storlekar. Toppar & Överdelar har jag i mängder hemma. Likaså klänningar, mjukis brallor & jeans som funkar för min växande mage.

Köpte idag leggings, 2 par shorts- jeans & svarta, 1 par trekvarts linne brallor & ett fint sommar linne. Nu är jag mer eller mindre redo att växa i & växa med kläderna de dryga 3 månader som är kvar till BF.


Nu börjar jag känna tyngd i ögonlocken, vilken tajming :). Dags att sova. Imorgon-tisdag- väntar både besök till sjukgymnasten & utvecklingssamtal för Oliver på förskolan.


God natt ♥

«
«
«