Någonstans i sverige

(inlägg via mobilen)

Ja nu är vi någonstans i Sverige, sitter i bilen påväg ner till Blekinge & sturkö ute i Karlskronas skärgård. Ett sista besök innan Magnus mamma i månadsskiftet flyttar till Nynäshamn.

När det fortfarande var ljust njöt jag av skog, bebyggelse, underbara landskaps vyer & skiftningar i landskap.

Barnen älskar att åka bil & hittills har det gått jätte bra :). Nu sover bägge två. Oliver har varit en riktig pladdertacka & haft hur mycket som helst att prata om! Haha tänk vilka underbart härliga & oförstörda funderingar man kan ha som 4 åring!

Casper har varit lågmäld stundtals rastlös. Övergripande lycklig & pratat på han med.

Jag ser mestadels väg nu när mörkret tagit vid. De vita vägsträcken, olika räcken & reflekterande skyltar gör mig groggy. Funderar allt mer på om det är en bra ide att skaffa körkort när man som passagerare knappt kan fokusera!

Sprattel rör sig mest hela tiden. Att sitta ger ju inte bästa möjlighet till utrymme. Är sjukt jobbigt att åka så här speciellt med höfterna, bäckenet & bäckenleds besvären i ryggslutet. Tur att vi ar så sköna säten som man lätt kan justera!

Besöket hos sjukgymnasten tidigare idag gick bra, senaste gångerna jag varit där har jag somnat under akupunkturen. Det hjälper verkligen för det är enorm skillnad rörelse mässigt- är inte lika" låst" även om problematiken kvarstår!

Vallade barnen till lekparken under tidig em, sen åt vi lunch, Casper fick sova en stund. Under tiden passade jag & Oliver på att plantera våra vackra pelargoner till balkongen.

Ja resten vet ni- sitter ju här i bilen & roar mig bäst jag kan. Är ett under att jag inte somnat ännu- somnar alltid när vi åker längre än 45 minuter. Lättvaggad som en bebis! Inte nu, sitter inte jätte bekvämt, barnen har ju behövt sin uppmärksamhet & nu, ja nu har jag inga ursäkter som funkar.

Försöka sova behövs inte för om jag bara blundar sover jag strax. Vi är framme om dryga 25 mil- 2,5 till 3 timmar. Det frestar att vila!

God natt alla fina njut av mjuka sköna madrasser täcken & kuddar. Tänk inte på mig som sitt/ligger i en bil skumpandes fram genom E22.

«
«
«