våran blivande syskonvagn

Taaaadaaaaaa! Här är den, syskonvagnen som vi bestämt oss för. En BabyJogger city select.
Med kombinations möjligheter jag inte trodde var möjliga. Vi har nu en allt-i -ett vagn;  både enkel sitt,enkel ligg, dubbel sitt/ligg,dubbel sitt,dubbel med babyskydds adapter ja you name it!


Med tanke på att Casper går mycket själv men fortfarande behöver kunna sitta/ligg & vila mellan varven är vagnen ultimat!
Jag behöver inte släpa på en dubbelvagn de dagar han är på dagis & jag endast är med lillebror. På samma gång som jag inte behöver ta onödiga strider då möjligheten till att avlasta &  göra mer finns där med ett enkelt klick på med syskon sittdelen. En ståbräda tillhörande vagnen som knäpps på chassit följer också med. Jag kan tänka mig att Oliver kommer att tycka om den trots att han gått själv väldigt länge nu. Med hjälp av brädan kommer vi succesivt kunna vänja casper vid stå avlastning också.

Jag kommer kunna vara självständig med barnen på en helt annan nivå under hösten/vintern med de otaliga kombinationerna vagnen har. Perfekt. Vi kommer vara en lycklig karavan på språng med oäääändliga möjligheter-behöver jag tillägga att jag är mer än nöjd? :)

Till vagnen kommer vi lägga till babyskydds adapter,ståbrädan, hook'n stroll barnvagnskrokar, regnskydd & en fin åkpåse till liggdelen-modell mindre. För att få en komplett vagn krävs en schysst skötväska för att få plats med allt som kan tänkas behövas. Den vi föll för är en jätte fin skötväska av det autraliensiska märket Ryco. Närmare bestämt en Ryco Stella.En rymlig väska med många fack. Stilren & prisvärd.

 

Skötväskan med alla underbara fack för en organizer nörd som moi!


   

 Vagnen med sina galet många kombinationer, finns nog en favorit för alla smaker :).
Nu är det dags för mig att försöka sova. Imorgon ska jag lämna barnen till dagis. Sen är det vardagslyx på hög nivå då jag ska få håret klippt. Ska bli skönt. Sen väntar turen till syskonhuset i stuvsta & beställningen av min nya förälskelse ovan :). Hoppas på fint väder. Hur det än blir så får vi en mysig familje eftermiddag.

Älsklingen i magen lever rövare. Hur kommer det sig att han är som piggast när jag behöver mest lugn & ro? Älskade familjen sover sen länge. Jag somnade med Casper före 8 ikväll (okej efter midnatt nu så igår då) vaknade kl 22 pigg & alert. Nu behöver jag bli trött. Om inte annat iallafall kunna vila.

God natt :)
Anna
Grattis till fin vagn- tror ni kommer bli nöjda den ser välldans smidig ut! Blev det en svart?! Jag är galet kär i den lila - såååå snygg!!! Har ni pratat nått namn till lillebror? Vad heter O oh C i mellan namn? Har ni något favorit tjej namn som vart på tal till "ev" tjej?
2012-06-20 | 13:10:43

«
«
«