Längtan.

Underbart mysig dag. Började med sov morgon. Hemma fix & mys med familjen under fm. Sen sjukgymnast besöket & min efterlängtade akupunktur. Somnade som vanligt på britsen. Känslan efteråt är oslagbar även om jag i flera timmar är både trött,slö & lite omtöcknad.Jag som var så skeptisk måste säga att det faktiskt fungerar med akupunktur. Den ökade eller rörligheten & minskad smärta ger mig mer ork, ja smärtan är ju där konstant & rörligheten är ju inte vad den varit men allt känns mer överkomligt.

Kvalitetstid & dejt med Mica har jag också hunnit med. Tänk att jag ska bli faster igen ♥ -alldeles alldeles galet snart. Tiden har verkligen flugit fram. Nedräkningen har börjat.

Fika & solskenshäng på hennes mammas baksida. Hann träffa brorsan också innan han började jobba. Sen strosade vi mot centrum. Gravid snack & annat "catch up".Vi gick in på Svens lek & baby. Hon köpte ett babygym & jag klämde på vagnar. Den kraschade drömmen om en bugaboo donkey duo vagn får jag helt enkelt förlika mig med att fortsättningvis vara en dröm. Har börjat kika på alternativ som faktiskt inte är så tokiga. Jag/vi behöver ju inte bestämma något ännu men det kan ju vara skönt att ha klart för sig vad som ska inhandlas när det är dags.

Vecka 27+0. 13 veckor kvar (egentligen mindre med tanke på att jag blir snittad igen). Magen känns verkligen gigantisk & lillebror utforskar utrymmet allt mer, borde inte vara möjligt att röra sig alls där inne snart.
Men som sagt med x antal veckor kvar lär jag inte upphöra bli förundrad & förvånad, mindre kommer jag inte bli. Lika jobbigt & tungt som det stundtals är så är det också underbart, fantastiskt & härligt att vara gravid.

  
♥ v 27+0 ♥

Tänk jag har två hjärtan i en kropp. Magiska tanke. Kärleken & känslostormarna inom mig till lillebror. WOW faktor. Tänk att det aldrig kan bli för mycket kärlek. Älskar honom oändligt. Längtar.

Nu tickar klockan för snabbt. Dags att sova. Sista arbets passet imorn (läs onsdag). Sen går jag på semester & efter det havandeskapsledigt. Blandade känslor. Avgörande & definitivt. Snart -snart är det dags. 3 månader. WOW!

 
«
«
«