Tråkväder

Usch för tråkvädret! Visst sommar regn kan vara hur mysigt som helst men de här dagarna har verkligen varit oinspirerande & tråkiga. Barnen har inte varit på topp & Olivers gummi stövlar är glömda på dagis. Regn lek är roligt om förutsättningarna är bättre. Nej jag vill hellre ha sol (okej en mulen dag funkar om den är varm), bus ungar som kan leka mer obehindrat & gräs mellan tårna.


Bilder från vårt sista besök ute på sturkö-sommar känslor!

Älskade svärmor kom i förrgår kväll. Nu ska hon bo hos oss i en månad tills dess hon får tillträde till sin lägenhet.Igår begav vi oss av hela familjen ner till centrum regnet öste ner men vi hade det trevligt, strosade runt.Svärmor betalade för 3 par preggo brallor jag fyndade på åsas klädförmedling. Hade en sån perfekt prova kläder dag-allt passade. Är inte såna dagar upplyftande?

Vi åkte hem, jag & Oliver gjorde oss iordning då vi skulle iväg på min kusins sons dop. Magnus kurerade Casper på hemmaplan, visst hade han kunnat följa med men, han är inte tillräckligt kry för såna tillställningar även om han är på bättringsväg.

Dopet var väldigt fint ordnat, Oliver var hur duktig som helst. Lagom dos av allt. Eller nej- regnet slutade ju inte ösa ner.

Efter dopet bar det av till kista galleria för mer shopping. Casper fick sitta i vagnkarantän-det har väl ingen mått dåligt av? Svärmor hittade shyssta skor. Jag fick mer preggo kläder & barnen var hur nöjda som helst med Mc Donalds happy meal. Vi andra åt smarr mat från olika ställen i food courten.

Barnen var lättvaggade & vi vuxna nattsuddade med te & skip-bo spelande.

Idag har det fortatt regna till & från. Jag har tagit ut mig alldeles för mycket under fm. Vikt in massa tvätt, städat & små röjjt. En tur till Coop fick mig att verkligen tappa energi. I skrivande stund halv ligger jag i soffan med rykande hett kaffe & slappar.Så välbehövligt. Casper sover. Oliver & Magnus är ute på småkryps jakt. Vi har nämligen ordnat en "lupp hink" & ett förstoringsglas till våran nyfikna upptäckare!

 

Ska bli spännande att få se vad de hittat för otäckingar när de kommer in. Han har tidigare använt PET flaskor & fyllt med gråsuggor, spindlar, skalbaggar, larver & maskar. Han kommer nog ha mer nytta av lupphinken. Jag har ju småkryps fobi men jag får väl bita ihop för Olivers skull. Sen ligger ju krypen i hink med lock. 

Nu ska jag passa på att njuta av lugnet. Fylla på kaffet & bara vara.
«
«
«