A little bit of everything.

Sitter & dricker kaffe. Känner mig bättre idag.Till & från den senaste tiden känner jag att jag inte riktigt är mig själv. Ur form. VIll vara ensam, vill inte veta av planer. Bara vara. Jag är på sämre humör med kortare stubin.Tröttare. Mer ont. Fler ögonblick med tårar som bränner under ögonlocken. Känslor som stormar inombords.Sur & grinig med offerkoftan extra hårt virad. Jag är liksom mer än gravid. Jag blir över-gravid.
 
Vårt midsommar firande blev inte alls som vi först planerat. Men det blev riktigt mysigt. Jag, Magnus barnen & min mamma trängdes med alla andra firare nere på hembygdsgården. Vi blev inte där länge nog för att dansa kring stången men vi såg när den restes & barnen fick uppleva lite av den tradition man själv är uppvuxen med. Fiskedammen var populär, likaså tombolan. På plats träffade vi min kusin & hennes familj med min mormor. Blev en mysig stund & mormor köpte helium ballonger till barnen. Väl hemma svängde vi ihop en maräng,grädd,daim jordgubbs tårta. Något traditionellt midsommar bord blev det heller inte. Vi åt stekt rostbiff file,färskpotatis,go sallad & såser.
 
Utvalda bilder från hembygdsgården.
 
En sammanfattning av tiden som varit, förutom att jag blivit faster igen, & att magen växer & lillebrors ankomst smyger sig närmre så har vi mer eller mindre bestämt oss för vad han ska heta. Namnet har behövs "kännas & smakas" på men det är rätt så definitivt. Vad han kommer heta vill vi inte avslöja ännnu. I skrivande stund är jag i graviditets vecka 30+5. Overkligt. tiden går så fort. Snart har vi vår lilla älskling hos oss. Längtar mängder & massor ♥.
 
Efter senaste MVC besöket & glukosbelastningen låg jag på gränsen till ok. Så jag har nu en blodsocker mätare hemma som jag ska lattja med under två veckor före & efter måltid. Får anteckna mina värden i en liten bok som sen ska vara underlag för huruvida jag ligger i risk zonen för graviditets diabetes. Är så fallet så måste gå vidare till spec MVC om inte får jag med hjälp av att tänka på vad jag stoppar i mig hålla det på en bra nivå.So far so good. Följer sf kurvan, vikten är bra likaså övriga värden & lillebrors hjärtljud.
 
 
Jag & magen i vecka 30+1
 
Barnen har kommit in i sina värsta perioder gällande trots,käftande/svara emot,slåss,kasta saker & testa gränser & spela på helt fel trådar.Dagarna fastnar som i repeat mode. Nu är ju inte varje minut av varje dag en konstant tålamodsprövning men de stunderna tar över allt mer. De sätter igång samtidigt & gärna dramatiskt.Största dramaqueen här hemma just nu är Herr Casper. Herregud vad jag kommer åldras snabbt med honom.
 
Har börjat ta med mig barnen en i taget för att ge dem lite egentid med mig så att den andre får vara med Magnus. Tror det är viktigt. Viktigt att bli sedd tillsammans & enskilt. Nu senast i den extrema värmen tog jag & Casper en promenad till ICA, han fick en piggelin. Jag en Loka. Han var så nöjd-& söt!
 
  
Glass smask i sommar värmen ♥
 
 
Olivers tänkar sida har resulterat i många långa "varför-därför" diskussioner med undertryck av attityd. Missförstå mig rätt, visst är det roligt. Att få en möjlighet att vägleda utan att ta ifrån de deras faktiska rätt att hävda sig,tycka annorlunda,prova sig fram & våga stå upp för sig själva. Men inte etthundrafemtioelva gånger på en dag, från två håll samtidigt. Hur var det nu, visst är de sötast när de sover? ;)
 
-
 
Svärmor har fått tillträde till sin lägenhet. Nu bor hon officiellt här.
 
-
 
Har lyckats få till en schysst dejt med min underbara Ninnie & hennes Liam & Alma. Vanligtvis krockar vi alltid i planerna eller så blir vi sjukliga på varsitt håll. Sällan samtidigt. Fm började med att Oliver fick gå till tandläkarn, gissa om jag var galet stolt över min fina kille som var huuur duktig som helst. Det blev lite tupp höna av mig! Efter besöket mötte vi upp våra finingar åt lunch, hade lekparkshäng på hopetossan i hamnen & grabbarna fick glass lyx. Alma var så socker söt & charmig att mitt hjärta snörptes en aning extra. Hon har börjat jobba på "mördar blicken" som jag fick både en & 15 gånger under dagen. Sötnosan!
 
Vi hann med att få lite vuxen tid jag & Ninnie. Välbehövligt men mer får det bli framöver. Som pricken över i tog jag & Oliver tåget hem. Som en typ av belöning för hur duktig han var hos tandläkarn köpte jag en vindsnurra. En perfekt dag. Minimalt med tjat.Lyckan var total-ja faktiskt hos oss båda :). Här kommer lite bilder på våra små killar. Älskade underbara ungar!
 
Kompis kärlek ♥
 
  
 
 
.
 Nöjd efter en lång dag.
 
Jisses vilket långt inlägg det blev. Får nog börja med många korta istället? Haha. Nu ska jag fixa lunch här hemma. Sen ska jag till Ösmo, badberget/Muskan. Jag stålsätter mig. Där ska det hållas minnes stund för en älskvärd vän som gått bort. Tänker tillbaka. Saknar. Vila i frid.
 
 
 
«
«
«