Inte en gång till....

Nu vare slut på det goda livet. Barnen har tillfrisknat & därmed är jag åter på jobbet.

Morgonen började hektiskt. Vaknade strax före kl 6 i morse av att Magnus puttade på mig i sängen. Min buss gick kl 6.33, det tar 10 minuter att gå till bussen. 

JISSES!

Jaja, okeeej. Visst man hinner ganska bra på 30 minuter men personligen behöver jag tid på mig att vakna & få göra saker i lungt tempo innan jag ruschar iväg.  Så på 20 minuter packade jag iordning väskan med allt jag skulle ha med till jobbet, kysste tandborsten, klädde mig & fixade håret. Hann inte ens äta frukost. Inte dricka kaffe. INGENTING. Som tur var så förstörde inte min jobbiga morgon dagen.

På jobbet flöt allt på som det brukar. Det har ju varit en alldeles underbar höstdag. Sånna här dagar uppskattar jag verkligen att jag svävar (läs flåsar,stånkar & stressar) runt på cykel. Jag & en kollega utförde några insatser ihop & effektiviserade dagen så pass att jag var hemma en timma tidigare. wiiii.

Gissa om lyckan var total när jag kom hem & Casper kom springandes till mig i köket med världens leende på läpparna tjutandes mammmaaaaaaa. Oliver var inte långt efter. Sen hade vi kramkalas & pratade massor. Oliver kunde inte sluta prata om sin dag på dagis-kompisarna,vad han gjort & inte att förglömma-dagis fotograferingen!!

Resten av em/kvällen har bestått av lite hemmafix & massor med mys.

I skrivande stund sitter jag nedsjuken i soffan & gottar mig i Idol talangerna! Mina favoriter är Moa, Amandorna ( ja det finns ju två) & Robin. 

Som omväxling blir det nog en relativt tidig kväll, eller ja sen men tidigare än vanligt. Måste upp i tid imorgon. Fixar iiiiinte en till morgon utan frukost :). Ska bara kika klart på Idol... Tittar via play funktionen hehe...

Natti ^^


 
«
«
«