Sjukstuga & Kärlek

Har helt klart varit en mysig dag trots att ansträngningarna för att fira 2 års bröllopsdag inte varit nämnvärt stora. Kärleken & uppskattningarna finns ju där dagligen. Vi har planerat att unna oss en egen dag framöver,då Viktor & Mica ska mysa med barnen. Planen är kvalitetstid, god middag på resturang med bio eller annat vardagslyx.

Morgonen började bra alla morgon bestyr flöt på smidigt. Även om natten med Casper varit tuff med hosta, förskylningen & tok kletiga ögon. Hursomhelst när han vaknade imorse var han pigg & alert-som om han aldrig sovit bättre. Men näsan & ögonen avslöjade annat. Ringde därför Nynäsakuten & fick en perfekt tid, lagom till att jag lämnat Oliver på dagis.

Mycket riktigt har lilleman en bakteriell infektion i ögonen & fick ögondroppar. Dessa ska vi ge honom var fjärde timma.Han är verkligen en tapper hjälte som duktigt tar dropparna.

Casper somnade ganska snabbt från det att vi varit på centrum. Han fortsatte sova länge.
När jag kom hem satt älskade Mica utanför & inväntade oss, vi har haft ännu en mysig dag.

När jag hämtade Oliver på dagis idag var han hängig,hade somnat på mys soffan. Var inte alls kry. Matt & "skör". Kändes varm. Funderade lite för mig själv varför de inte ringt? Han var så slö att jag fick bära honom hem-jäkla tur att vi har mindre än 300 meter till förskolan! Väl hemma visade tempen på 39 grader. Bäddade ner honom i våran säng & zappade på bolibompa. Gissa vem som somnade på stört. Älskade goding!

Nu har jag två sjuklingar att andas kärlek på. Imorgon ska vi mysa. Kurera. Pyssla lite med Olivers nya glitterlim pennor- om orken finns. Hoppas på att de båda är krya tills på fredag, då är det nämligen dag för fotografering på förskolan. Vore ju trist om de missade den. Håller tummarna lite extra.

Casper har börjat med en ny galenskap (!) vet inte riktigt hur jag ska reagera,första instiktiva reaktionen var så klart den man INTE ska uppvisa. En "dra-efter-andan-springa-fram-&-huuuuuur-giick-det-reaktion".

När han blir frustrerad eller söker uppmärksamhet skallar han sig själv! Mot golvet eller första bästa hårda yta. Nu senast i matstolen mot plastbordet som är fäst i den. Är detta ett normalt beteende? Kan inte minnas att Oliver gjorde så? Han var mer bitsk. Borde kanske ringa BVC men där får man ju allt som oftast svaret att "aaaaaallt är nooormaaalt". Utvecklingsfas. Jag tycker det är lite läskigt. Lustigt. Nä får bli ett BVC samtal imorgon. Lunga nerverna & minska hjärnspöket som flåsar mig i nacken. Har ju en förmåga att överanalysera vissa saker. Caspers nya påhitt är en sån sak.

Dags att zappa tv & försöka komma i säng i någorlunda lagom tid. Hoppas förresten att Hampus & Robin går vidare i IDOL idag.De är de värda....

På tag om värd- jag är värd lite ordentlig natts sömn. Önskar innerligt att Casper får en lättare natt. Det behöver vi båda två. Tittar ut och möter mörker även idag. Börjar bli trött. Det är ju ett gott tecken.

En bra början...


Angelica
Vincent gjorde oxå så. Skalla sig själv alltså. Det kan fortfarande hända ibland att han gör det. Och jag har hört fler som har samma problem. Och visst blir man orolig när det är ett helt nytt beteende. Men du ska se att det inte är nån fara.Kramar till er!
2011-09-27 | 09:55:08

«
«
«