Trött.

Trött, seg, sliten. Casper har varit orolig även inatt. Ögoninflammation & förskylning. Vad hade jag väntat mig nu när dagis bacillerna bokstavligen omfamar och förälskat sig i honom!? Han har tagit sovmorgon i dag, ja det gjorde hela familjen. Rise and shine kl 7.15 -pip-.Stress morgon. Skillanden är att Casper vaknade halv 10. Jag var pigg han är pigg.Oliver är på dagis, Magnus jobbar. Jag & Casper slappar.


Ska under dagen/kvällen (tidsoptimist som jag är läs veckan) kategorisera in alla mina inlägg så översikten i bloggen blir bättre. Fortsätter fnurla på information om barnen & mig själv, kortfattad lär-känna-oss text. Detta kommer ni framöver kunna läsa om i de bruna flikarna till vänster. Har iaf kommit så långt att jag skrivit om bloggen.


Borde nog skriva ett kortare inlägg om milstolpar & händelser under de här 7 månader som bloggandet inte har varit i fokus. En sammanfattning helt enkelt. Om inte för min egen så för eran skull. Er? Ja notera att jag skriver som om jag faktiskt har läsare kvar även om besöksstatistiken sedan jag börjat på nytt inte varit hissnande ^^.


                                   
                                     Syskon kärlek-De finaste jag har <3.Avslutar med två av mina favorit bilder på barnen. Nja,snarare badankorna. Ibland undrar jag om de kommer utveckla gälar & simhud mellan tårna ;). Nu dags att fixa lunch för innan jag vet ordet av är det dags att hämta Oliver & hans kompis Molly på dagis.


Hoppas ni får en bra dag.«
«
«