soft söndag

Idag fick jag sovmorgon. Har slappat mest på soffan & gosat med barnen.Magnus var uppe med barnen före 8 i morse. Jag gick upp strax före 12 & förresten- blev egentligen ingen sovmorgon det blev mest en förskjutning av uppvaknandet & inte mer sömn. Gick nämligen & la mig 3 på natten. Men det känns lyxigt. Tyvärr är jag i skivande stund pigg & önskar jag iaf hade gjort mer nytta under em än agerat levande soffpotatis. Har lust att göra ngt. Tittar ut & möter mörker. Fan.

Vi har spelat bingolotto ikväll-igen. Mysigt. Ritar upp en egen spelplan till Oliver. Som vinner hela tiden. Många gånger & mycket, som han högljutt meddelar. Har nog hört "BINGOOO" från honom fler gånger under de här 4 söndagarna i en timma per söndag, än jag någonsin gjort under min uppväxt med timtal av bingolotto & bilbingo rajder.Hoppas på storvinster. Vinner sällan.Typ aldrig. Alla de 4 gånger vi spelat har Magnus vunnit 100:-. Betyder det att jag valt fel lott varje gång?^^ Tur i kärlek har jag iaf!

Fortsätter att knåpa med info-lär-känna-mig texten. Håll utkik- när den är klar postar jag ett inlägg. Infon hittar ni sedan under en av de bruna flikarna till vänster. Det är svårt att skriva om sig själv. Tar lite tid. Inte för att jag har så mycket att skriva om mer för att jag vill ge en rättvis bild av den jag är. Inget slafs hafs a'la- ååå jag skriver uppsatsen dagen innan inlämning. Såna texter har jag gjort alldeles för många av.

Inte nog med att jag försöker få ner mig själv i text. Knåpar också på ett inlägg om vad som hänt under min bloggtorka. Inte så att det blir en telefonkatalog av text men en kortfattad sammanfattning. Vissa flikar är färdiga. bla om barnen & bloggen.

Nytt är även en låst del av bloggen. Kanske ni upptäckt?- Den bruna hänglåsfliken till vänster. Då bloggen är min ventil & minnesbank har jag valt att ha en egen del i bloggen där jag kan vara mer personlig. En dagboks del som jag delar med mig av till utvalda älskade personer i min omgivning. Där jag kan tillåtas blotta mer. Finns dagar då jag lär fylla enstaka inlägg där. Änsålänge inga inlägg. Kan komma framöver.


Svårt att kategorisera skrivandet. Klart man har uppmärksamhets behov som bloggare-eller kallas det bekräftelse behov. Mardrömmen vore ju att kika i statistiken & upptäcka att ingen läser bloggen. SE MIG-SE MIG *peka peka*

Är lite spännande att blogga. Känns lite pirrigt. Vem vill läsa om mig liksom- höhö! Bloggen har ju fått en helt ny inriktning. Inte bara familj- den är mer JAG. Ni vet tjejen som ibland virar offerkoftan för hårt & sen inser att hon bara är löjlig. Eller hon som förtvivlat skriver om allvaret för stunden & sen inser att det inte allt kretsade kring henne.Hon som alltid snackar om sin fina familj & underbara tillvaro. Vem vet, jag & min tillvaro kanske är spännande att läsa om. 

Imorgon är en stor dag. Med mindre storslagna planer. Då har jag & Magnus varit gifta i 2 år . Fatta 2 år. Känns som vi var i kyrkan igår. Minns nervositeten,lyckan,kärleken. Minns festen. Människorna som delade dagen med oss. Lyckan i att få ta ett ytterligare steg med Magnus. Lyckan i att få fira våran kärlek. En egen dag. Våran dag. Är nyligen jag börjat skriva Norbäck på automatik, & också nyligen jag börjar kunna titulera Magnus som min man utan att fnissa hysteriskt i mig själv, & se tillbaka på milstolparna då jag titulerade honom som pojkvän & sambo. Blir en kärleksfull dag trots vardags betstyr & måsten.

Soft söndag. Härlig helg.

Tittar ut & möts av mörkare mörker. Fan. Vem släckte lampan liksom? Dags att börja tända ljus på kvällarna tror jag. Vore inte så tokigt att påbörja ett nytt mission också-nämligen att bli kvälls trött. Är som ett nattdjur med enda skillanden att jag är djääävulsk mörkrädd.

En stor mugg med gott te kanske är en bra start? :)

Ninnie Wallenborg
Så himla kul att du bloggar igen. Klart man vill läsa - du är bäst! Puss. <3
2011-09-25 | 22:18:02 | http://ninnies.se
Hej vännen! kul att du har börjat blogga, det är du grym på! fin att läsa om din underbara familj som du verkligen älskar) att kunna utrycka dina känslor så öppet, är en gåva du fått, fotsätt med det<3 puss och kram på dig och din familj<3
2011-09-25 | 22:52:15

«
«
«