vårlängtan,amingskoma och lugn

Minns inte att Magnus och Oliver lämnade hemmet för jobb och dagis imorse! Trött.
Gick upp strax efter halv nio med en pigg och alert Casper^^,solskens barn!! Efter morgon amning,babymassage och lite lek på golvet vart han hungrig igen, sen däckade han och sover fortfarande-snacka om amningkoma! Han som brukar vara som mest pigg vid den här tiden :).

Jag njuter av kaffe och lugnet. Det var länge sen jag verkligen kopplade av och bara släppte på alla måsten- ser iofs att en del behöver fixas här hemma men det tar jag sen. Solen skiner idag och jag bara längtar efter våren nu! Barmark,knopp i träden,fågelkvitter,värmande vårsol & svalare ytterkläder.
Kaffet och lunget just nu ger mig lite ork att fixa mer sen.

Imorgon får jag besök kring lunch ^^ min underbara kusin Carro och hennes dotter Juni kommer tillsammans med våran moster Gull-Marie. Ser så fram emot deras besök!!Oliver är därför ledig från dagis, och på fredag så har dagis planeringsdag så det blir en kort dagis vecka för honom :).Kanske t.o.m lite lagom nu när han varit långledig.

I eftermiddag ska vi hem till min mamma och fira henne.
Hon fyller 59 år idag. Grattis mamma-  vi älskar dig så!
Oliver har fixat lite födelsedags presenter ^^ finare gåvor är svåra att finna ;).

Nu ska jag förflytta mig till soffan,vila lite och sen börja med lunch. Innan jag vet ordet av det så är det dags att hämta Oliver på dagis ^^Vink vink..

«
«
«