Nu fortsätter mitt filosoferande ^^…

Ojojoj…
Känns som om jag har tok försummat det här med att blogga. Jag har behövt tiden för att få njuta av min familj.Lära känna mig själv på nytt, hitta mig själv i nya roll som två barnsförälder tillsammans med Magnus.


26 timmar och 5 minuter efter att jag bloggade sist kom vår älskade Casper♥ till världen.


    
      Första gången vi sågs,kärlek vid första ögonkast obeskrivlig lycka


Torsdagen den 26 augusti 2010 kl 09.41. Vikt 4675 gram längd 53 cm.

  
          Bilder från dagarna på BB-lyckorus och kärlek!

                             
                                     Hemma ♥

Planerat kejsarsnitt med alla förberedelser runt omkring påverkade mig mer än jag trodde att det skulle göra. Helheten av snittupplevelsen var fin, annorlunda, påtaglig och i efterhand har jag nog aldrig känt mig så oförberedd på att vara förberedd.


Att få Casper direkt i famnen och att få uppleva det jag inte vågade med Oliver värderar jag högt. Det betyder inte att jag inte upplevde förlossningen med Oliver bra. Det handlar om att jag vuxit som person och kunde, ville göra annorlunda. Jag är tacksam för möjligheten. Jag rev många murar som jag trott var oförstörbara.

Två snitt, två tillvägagångssätt, två underbara söner. Världens bästa man♥ vid min sida.Förlossningsberättelse kommer framöver.


Casper har hunnit bli 4½ månad och om bara 3½ månad fyller Oliver 3 år.

Vart tar tiden vägen?!?


Jag har verkligen behövt tiden ifrån allt vad bloggande och övriga måsten innebär. Tid till att lära känna Casper. Tid till att visa Oliver att han fortfarande är lika viktig, betydelsefull och älskad.  Början var en berg-och-dalbana av känslor, inre kaos och rädsla för mina känslor innan de kom i balans men även Olivers reaktioner. Allt har gått så bra. Casper har världens finaste storebror i Oliver^^, pusselbitarna har fallit på plats naturligt. Nu går det inte en dag utan att kemin mellan killarna uppenbaras, deras kärlek bara växer och nu vet dem inget annat. Det är så ”självklart” att båda är en del av varandras vardagar. Att se deras samspel är större än något annat. Det är kärlek. Det är galet svårt att försöka göra en kort sammanfattning av tiden som gått sedan Casper kom. Kan bara beskriva det med kärlek & positivt kaos.

               
♥Första mötet, första gången Oliver höll Casper själv & pussen på bild♥

Under hösten har Olivers stora sysselsättning bestått av (och gör så fortfarande) PÄRLOR. Han gör pärlplattor med både midi och maxi pärlor, halsband och armband av pärlor och pony beads. Det fullkomligt sprudlar av energi och skaparglöd i honom^^. Han kan hålla på i timmar (!). Smyckes kollektion framöver?


Magnus och jag har varit i en egen bubbla av lycka, känslostormar jag inte trodde var möjliga men blandat med lyckan sedan jag bloggade sist också enorm sorg lyckats tränga sig in . Mycket händer. Många saker av oförklarliga skäl.


Den 9 oktober 2010 gick min älskade moster hastigt bort i cancer. På mindre än 5 veckor från det att den vidriga sjukdomen konstaterats. Hon betyder mycket för mig, sorgen är obeskrivlig. Tankarna går till familj och släkt ofta. Älskade E-P♥, tack för allt du var, allt du är och förblir. Vila i frid.


Att min moster hastigt gick bort har också fått mig att sörja min älskade svärfar ordentligt, med tanke på att jag var höggravid när han lämnade oss och behövde fokusera på Oliver, graviditeten och finnas där för Magnus har jag släppt ventilen lite och ofta-fram tills det hemska upprepades. Saknar honom innerligt och kommer ofta på mig själv vilja ringa honom, berätta om vad barnen gör, om deras framsteg och upptåg, ventilera sådant som var typiskt för våra samtal, vårat. Vi pratade nästintill varje dag. Har fortfarande inte raderat hans mobilnummer i telefon listan. Casper är namngiven efter honom i mellan namn och vi har gjort en förstoring av ett foto som står i vardagsrummet så att barnen aldrig ska behöva undra vem han var. Så han alltid är med oss - om än långt borta så ska vi hålla honom levande. Farmor, mormor och morfar är en så naturlig del av barnens vardag att jag vill att Thore ska förbli det också ♥.

Efter regn kommer solsken. Jag ska bli faster i juli ♥. Brorsan och hans fina tjej ska bli föräldrar. Oliver och Casper ska få en till kusin. Sedan tidigare har de Lucas som är Magnus brorson. Vi längtar som tokiga och är så glada för Viktor och Micas skull^^.


Framöver kommer bloggdesignen att ändras, med nya bilder där även Casper har en given plats. Jag kan bara inte fixa sådant på egen hand.


Nu ett nytt år. 2011.
Nya bloggartag, nya möjligheter, nya saker att ta fokusera på.


   
Lycka är Oliver & Casper ^^ ♥ foton tagna 14/1-2010


Hoppas mina fina läsare är kvar?
För nu fortsätter mitt filosoferande ^^…


Johanna
jisses vad lika de är:D
2011-01-15 | 10:52:56 | http://jobeah.blogg.se/
Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]
kul att ha dig tillbaka
2011-01-15 | 12:59:04 | http://idatallhed.se

«
«
«