Försovning...& kärlek.

Imorse försov vi oss hela familjen. Vi vaknade kl 7.40 och Oliver skulle vart på dagis kl 7.30.Var inte värre än att han fick komma lite sent. Vi hade en extra mysig morgon hemma med kramkalas i sängen framför bolibompa.Olivers lycka var total inför dagis då han fick ha på sig sin nya blixten McQueen tröja idag.Undra hur han hade reagerat om den inte hunnit torka tills idag eftersom jag tvättade upp den igår kväll.

Casper mår bättre lillkraken spydde upp slem imorse efter det fick han ventoline,ersättning och somnade. Måste vara jobbigt för den lilla kroppen att återhämta sig. Hursom helst är han glad trots att han är sjuk-faktum är att han nog är den gladaste och lugnaste lilla varelse jag stött på. Ibland undrar jag om det ska vara så här enkelt? Missförstå mig rätt jag klagar inte men han är något alldeles speciellt gullungen.

Det finns inget som värmer mitt hjärta mer än när barnen må bra och är trygga.Nu har Casper mer och mer börjat upptäcka Oliver. Teaterapa som Oliver är ser han också till att göra sig sedd (och hörd för den delen) inför lillebror. Casper är inte sen att hänga på. Kärleken till mina fina familj växer mer och mer för varje dag! Jag är så lyckligt lottad!

Självklart är inte allt alltid rosenskimmrande- jag blir också kräkless och irriterad. Det är väl lite av tjusningen med familje lyckan-att man lär sig mer om sig själv och vad som är viktigt.

För mig är det viktigt att olika känslor är okej.Ömsesidig respekt och glädje i vardagen det är guld! Jag är nog en väldig drama queen/hönsmamma mamma typ. Mycket åt alla håll.^^

"Små små ord av kärlek, sagda varje dag.
      Skänker här i livet kärlek och behag"   
                       Casper- Triss i gullunge! 


Jag passa på att göra mig i ordning nu när Casper vilar,dricka kaffe och njuta av lugnet. När Casper vaknar blir det baby massage och bus en stund. Innan Oliver kommer hem ska jag försöka släpa snabeldraken ett varv-vore inte helt fel om jag hinner skura golven också ^^.
«
«
«