Promenad :)

Härligt med ett fräsct hem, dammsugat,nyskurat. Tvättat bort all smuts tvätt. Underbara stunder med barnen. Jag mår bra.Dagen har varit bra. Imorgon ska jag slöa med Casper och göra lite nytta genom vika vika tvätt ^^. Skönt att ha det mesta bortgjort inför helgen så vi kan mysa. Morgondagen bjussar även på lekdejt för Olivers del då Felix och hans familj kommer på em besök.

Mica kom hem till oss i fm-vi drack kaffe-lät Oliver varva ner efter dagis sen bar det ut. FY F*****N så skönt med frisk luft. Samvetet på topp eftersom även Casper fick miljöombyte,han kronsov i sin vagn. Oliver var på topp. Sprang,lekte,gick. Underbara barn. Han hittade ett nerfluget löv på vägen som han bar på,han skulle ta hand om det så det inte blåste bort. Han är så duktig på att gå. Lyssnar och väntar om jag ber honom ^^. När blev min kille så hääär stor??Sen blev det en tur till kvantum. Mötte upp Magnus som fick ta Oliver med sig i bilen eftersom han ville hem fort. Middag bestående av tacos, tillammans med brorsan och finaste Mica. 

Barnen har fått kvällsbada tillsammans- Oliver hade det som krav ikväll eftersom vi köpte "laban & labolinas dusch tvål" på ICA :).Själv har jag också lyckats dejta duschen och för ovanlighetens skull är jag trött. Casper är redan ammad. Efter en period under kvällen med hosta och sjukling gnäll har jag fått honom att somna ♥.Slemmet börjar ge med sig, men man märker att han inte alls är helt kry.

Nu dags att krama kudden^^

Försovning...& kärlek.

Imorse försov vi oss hela familjen. Vi vaknade kl 7.40 och Oliver skulle vart på dagis kl 7.30.Var inte värre än att han fick komma lite sent. Vi hade en extra mysig morgon hemma med kramkalas i sängen framför bolibompa.Olivers lycka var total inför dagis då han fick ha på sig sin nya blixten McQueen tröja idag.Undra hur han hade reagerat om den inte hunnit torka tills idag eftersom jag tvättade upp den igår kväll.

Casper mår bättre lillkraken spydde upp slem imorse efter det fick han ventoline,ersättning och somnade. Måste vara jobbigt för den lilla kroppen att återhämta sig. Hursom helst är han glad trots att han är sjuk-faktum är att han nog är den gladaste och lugnaste lilla varelse jag stött på. Ibland undrar jag om det ska vara så här enkelt? Missförstå mig rätt jag klagar inte men han är något alldeles speciellt gullungen.

Det finns inget som värmer mitt hjärta mer än när barnen må bra och är trygga.Nu har Casper mer och mer börjat upptäcka Oliver. Teaterapa som Oliver är ser han också till att göra sig sedd (och hörd för den delen) inför lillebror. Casper är inte sen att hänga på. Kärleken till mina fina familj växer mer och mer för varje dag! Jag är så lyckligt lottad!

Självklart är inte allt alltid rosenskimmrande- jag blir också kräkless och irriterad. Det är väl lite av tjusningen med familje lyckan-att man lär sig mer om sig själv och vad som är viktigt.

För mig är det viktigt att olika känslor är okej.Ömsesidig respekt och glädje i vardagen det är guld! Jag är nog en väldig drama queen/hönsmamma mamma typ. Mycket åt alla håll.^^

"Små små ord av kärlek, sagda varje dag.
      Skänker här i livet kärlek och behag"   
                       Casper- Triss i gullunge! 


Jag passa på att göra mig i ordning nu när Casper vilar,dricka kaffe och njuta av lugnet. När Casper vaknar blir det baby massage och bus en stund. Innan Oliver kommer hem ska jag försöka släpa snabeldraken ett varv-vore inte helt fel om jag hinner skura golven också ^^.

Veckan som varit & bilder

Jahaja då var jag igång igen. All min energi har senaste tiden har spenderats med att pyssla om,kurera och andats kärlek på barnen. Mellan varven har jag minsann klättrat på väggarna slitit i håret & önskat mig friska barn.Vi har sysselsatt oss bra ändå :) har blivit mkt soffmys, pysslande och lek.

NU är de något bättre. Äntligen. peppar peppar.

                              
                                 Lilla sjuklingen


             Oliver och casper det mest dyrbara jag har!


                                   
                                     Skön sov stil ^^

   
         Pyssel busen^^,bakar med lera och tågbanebygge :)
 

Är det illa om man under denna innesittar ta hand om sjuklingar period glömt borsta håret 2 dgr i rad,eller kallas det moders kärlek? Hursom helst Damn Magnus vilken snygg fruga du har, naturlig ut i hårtopparna! Som någon annan jag känner skulle sagt. AWESOME ^^ Ska aldrig mer ta saker i vardagen förgivna, tid mina vänner,tid finns det ont om när två små behöver sitt och mamma hjärtat värker.


-

Oliver har tjatat nån vecka nu om att han vill ha en brandbil, vi har inte påverkat honom på något sätt utan en dag frågade han om han kunde få en brandbil. Eftersom han har ett gäng bilar så NEJ han fick ingen trots ihållande försök till att övertyga oss om att det är nödvändigt.

Natten till torsdag förra veckan testade vi allt i vår makt...
...vi har trugat,tjatat,manipulerat,ljugit & försökt leka till oss att få i Oliver host medicin och alvedon i flytande form, tror inte på att tvinga i om jag inte måste....

Till slut fick vi "hota" med att använda medicin sprutan om han inte tog det som var på skeden. Det tillsammans med att jag tillslut gav med mig... 

"vi köper en brandbil om du tar medicinen Oliver"

En metod som jag minsann aaaaaaaaldrig skulle använda på mina barn innan jag fick barn,för usch för sånna metoder, men jag lovar det var effektivt.Jag veeet jag suger!!! Medicinen slank ner frivilligt krokodil tårar till trots och med lyckan/vetskapen om att få en brandbil.

Oliver fick hjälpa till att tömma spargrisen och fick följa med Magnus till leksaks affärn där de hittade en fin röd brandbil. Total lycka. Vad oliver är lyckligt ovetandes om är att leksaken i sig är värsta disco maskinen med ljud och blinkande lampor och andra finesser. Det säger vi inget om...och får han reda på det så har vi batteri tjuvar hemma.Sådetså.

   
                      Oliver och hans äääälskade brandbil

Helgen har vart okej, barnen har varit fortsatt hängiga. Magnus och jag har fått tummen ur och äntligen gjort ordning Olivers rum med hyllor och annat mysigt på väggarna.Har passat på att röjja bland leksaker och vårt hav av böcker från barnen bokklubb och go boken. Vi har spelat Wii & haft familje mys!

I måndags var vi till nynäsakuten med barnen. Vi var inte oroliga för Oliver eftersom han bättrat på sig under helgen. Casper däremot har och har haft rssel ljud mot  lungorna. Båda blev undersöka.Casper fick göra en snabb sänka.Oliver är okej men Casper har en virus infektion. Mot detta fick vi ventoline för att vidga hans luftvögar och på så sätt lätta på slem och hosta. Det funkar så bra! Han är verkligen på g åt rätt håll. Inte helt kry ännu men på god väg. Barnen somnade tidigt så jag och Magnus lattjade Wii Fit i 2½ timma. Älskar det, ja och såklart honom speciellt när han rockar rockring...shaaake that a** hubby ;)!

Igår tisdag var Olivers första dagis dag på länge. Oliver ville verkligen inte dit. Han bad att få vara hemma med Casper och leka istället. Väl på dagis tog det en stund sen var det fullt ös ^^ gissa vem som kom hem jätte glad och enligt egen utsago "Ässskkaa moommmooo och Oaffaa och daajjjiis,äääässka kompsaaar dajjiiis" (älskar mormor och morfar,dagis och dagis kompisarna)

Min underbara mamma och pappa hjälper oss att hämta oliver de närmsta dagarna så Casper inte behöver utsättas för mer än han måste.

Jag har beställt nya delar till ståbrädan så vi äntligen när vi är friska kan komma oss ut på länge sträckor med "karavanen" när små ben inte orkar gå. Upptäckte för 3 veckor sedan att viktiga delar måste lossnat. Blev så arg!Tur att vi vart sjuka och inte behövt komma ut för pulkan har ju inte gått att släpa i detta töande. Ringde babyland i haninge som hade reservdelar. Även jag har fått lyckan gjord :) nu återstår att sakerna ska komma också.

Idag har vi varit på bvc med Casper. Han väger nu 8 kg och är 69,5 cm. Mitt lilla hjärta växer så fort. Vacciations tiden har vi flyttat till 6 månaders dr kontrollen. Nere på centrum har vi passat på att kila ner till åsas leksaksförmedling, fyndade en film till Oliver (läs till mig själv) Pelle svanslös ^^.

Imorgon ska jag fortsätta kurera Casper på hemma plan, stackarn har haft en jobbig kväll ikväll. Hosta och slem.

Tack underbaraste mamma och pappa för att ni ställer upp och hjälper oss.

Nu ska jag slö zappa tv en stund snart vaknar Casper för amning han är som en klocka ^^


God natt.