Tid.

Tiden flyger fram, mina dygn behöver fler timmar! 1 månad & 6 dagar sedan jag bloggade sist. Mycket har hänt & julafton närmar sig med stormsteg. Jag har fått min önskan om snö uppfylld-om än lite så är det snö. Har dock inte så mkt jul känslor i all stress! Nej jag är inte julstressad. Jag är mer uppfylld av vardagliga måsten & motivationen är inte på topp. Som sagt tiden flyger fram...
-
Idag skulle vara en milstolpe, en milstolpe för min älskade brorson Nicholaj. 6 månader har passeratdu blir 6 månader idag! Hoppas du har det bra bland molnen & stjärnorna älskade parvel. Har tänt ett ljus för honom. Känns som det var igår. Det går inte en dag utan att han är i mina tankar. Det är så orättvist & sorgligt!
Mitt i all denna känslomässiga kaos ska jag dela med mig av något som är fantastiskt underbart & officiellt sedan bara ca 1 vecka. Jag har vetat om det sedan dag "1"...Finaste Nicholaj ska bli STOREBROR i sommar- jag ska bli faster igen. Jag är så glad för min bror & Micas skull.
-

Trivs bättre på jobbet. Jag har funnit min plats.Jag vet att jag är bra på det jag gör & några kollegor har fått mig att känna mig mer "hemma". Känns som om en stor tygnd släppt nu när jag kan slappna av mer. Göra min grej. På tal om min grej så har jag nu beslutat mig för vad det ska bli av mig. Jag ska plugga till sjukgymnast & funderar på att specialisera mig inom neurologiska funktionshinder på KI. Hur & varför jag kom på det blir ett annat inlägg en annan dag.
-
Barnen, våra underbara älskade killar. När blev de så stora? Oliver är i sitt essä gällande tankar,funderingar & frågor. Kan bara le för mig själv. Casper tror som vanligt att han är äldre än sina 1 år & 4 månader. Jag skulle vilja påstå att han tror han är jämngammal med Oliver att döma av hans storhetsvansinne & järnvilja till att kunna lika mycket som brorsan. Som härrom dagen tex- Oliver kastar ut ett hav av nallar på golvet i deras rum. Ställer sig upp på leksaks kistan & dyker ner bland nallarna. Casper- han klättrar (läs kämpar sig upp) & dyker (faller) ner men landar inte lika smidigt på nallarna (siktar inte ens) utan platt fall på golvet!

De är kryare båda två men långt ifrån helt friska så många omgångar se de fått vara hemma nu. Bävar inför vattkoppor & magsjuka! Skulle bara fattas.
Vi har sålt Olivers bilsäng-köpt en Kura våningssäng på Ikea. Nu ska de dela rum. Spjälsängen ryker efter nyår. Vi är i fullt sjå med att fixa till & göra rummet mysigt för dem. Oliver har redan funnit sig i lyckan med nya sängen. Vore inte Casper så förskyld skulle han sova hela nätter där han med. Vi är riktigt nöjda :). -
Tiden som inte finns har börjat ge utrymmen för mer kvalitetstid & insikter om vad som betyder något på olika nivåer. Prioriteringar.

Magnus, du är verkligen min klippa, utan dig är jag inte hel, älskar dig! Att du orkar leva med mig i mina kaos dagar är mig ett mysterium men å andra sidan ger jag dig inget val ;). Kastruller & lock du vet!

Ork & tålamod med barnen när så mycket suger musten ur mig är sådant jag värderar högre- utan er skulle jag inte kunna andas,älskar er oändligt- ni är mitt allt. Ni går först!
Viktor & Mica- Jag behöver inte använda ord för hur betydelsefulla ni är!
Den tid jag inte spenderar med familjen eller på jobb spenderar jag på mina underbara vänner. Aramia-Ninnie-Nettan,är så glad över att ni finns där för mig. Ni ger så mycket. Underbara älskvärda vänner!

-
Julen också ja...den firas på hemmaplan. Vi får besök av älskade svärmor. Magnus brorsa,morbror & fina kusin. Även min mormor, brorsan & Mica delar halva dagen med oss. Ser väldigt mycket fram emot att få njuta av sällskapet, maten, atmosfären & förväntningarna som barnen bär på Att få se nyfikenheten & förtjusningen i deras ögon är den finaste julklappen. Dela deras upplevelser. Skapa fina traditioner & mysiga minnen.
Jobbar i mellandagarna & på nyårsafton. Sen är det ett nytt år. Ett nytt kapitel med ännu oskrivna sidor. Kanske ska jag ge ett nyårslöfte rimligt nog att hålla i år?

Kan ju börja mig att försöka blogga lite oftare. Ännu ett inlägg i roman väg. Orkar någon läsa? Jaja, jag låter mest fingrarna dansa på tangenterna & hittills har det funkat ganska bra.
Alldeles strax dan före dan före dan före doppare dan ^^. En aning julkänslor har jag nog trots allt.
God Jul alla fina,andas kärlek. Uppskatta varandra & njut av tillvaron. Det ska jag göra.
God natt.
«
«
«