Slutet. En nytt år. Nya oskrivna kapitel.

....julen har varit underbar. Mysig, trevlig, stämmningsfull. Var ledig julafton & juldagen. Perfekt! Maten,sällskapet, barnens lycka & julklapparna.


Inget fattades, nä nu ljög jag, de fattas oss,mig. Möjligheten att dela speciella ögonblick med de nära & kära som ALLTID kommer fylla ett ekande tomrum. Ett tomrum i den självklara plats de faktiskt har. Nu har de varit med i tankarna. Alltid i mitt hjärta.


Studtals har jag gått in i mig själv, inte riktigt kunnat släppa på krav & tankar. Det är en ny typ känsla som ofta återkommer. Vet inte om det är otillräcklighet eller insikt som rotar sig. Insikt kring nya värderingar.
Slutet på det här året. Känsligt med tanke på allt som skett under året, samtidigt som jag välkomnar det nya med öppen famn. Slutet. Nya oskrivna kapitel som jag egentligen är livrädd för. Vill ha balans & harmoni i innehållet.


Jag kan inte påverka så mycket själv även om mina aktiva val kan göra skillnad.


Mitt nyårs löfte ska jag basera på acceptans. På att lära känna mig själv bättre- mest för att plocka fram det bästa i mig men också för att kunna bli starkare. Tåligare. En bättre fru & mamma. En bättre vän.


Inget dravvel så jag vet att jag gör allt efter bästa förmåga. Men nu behöver jag ett skyddsnät för att vara förberedd vid eventuella fall. Tålamod & bli mer organiserad. Det mesta flyter runt i röran.


Det blir väl så när man inte riktigt hänger med i svängarna :).


Nyårsafton jobbar jag till 16 sen ska min underbara familj hem till älskade Östmans & fira in det nya året. Det ska bli så trevligt!


Läser igenom inlägget & inser att jag har en lite dämpad underton. Läs det smedja med ert leende på läpparna :). Allt är bra. Allt blir bättre.


Är tacksam för det jag har, för alla vackra människor som finns omkring mig. För min underbara familj.
Nya oskrivna kapitel...jag är nog lite nyfiken trots allt ^^

Ida
Kul att du skriver igen, alltid roligt att läsa :)
2011-12-29 | 10:43:43 | http://idalovdahl.blogspot.com

«
«
«