Morgondagen = Ingen romantik

Morgondagen lär bli allt annat än romantisk. Oliver har smittat mig med magsjuka så jag är nog inte allt för gosig imorn, aningen självömkande och slö men inte gosig. Hoppas vi får en mysig dag iaf och att Magnus lyckas hålla sig frisk.

Om vi är okej ska vi försöka laga god mat och ha lite trevligt alla tre iaf, ursprungplanen var att Oliver skulle vara med mina föräldrar imorn efter att jag slutat jobba (nu sjukanmäld) för att vi skulle kunna få egen tid och äta ute. Så blev det ju inte riktigt nu...

Hua..mår inge vidare ska lägga mig och vila nu och önska mig frisk fortast möjligt...

haha

När Magnus kom hem på lunch idag,(han jobbar på ett bageri bör tilläggas)

Jag till honom:

-Åhh jag är så sugen på munk (vanilj munk) !!

Han till mig med ett brett leende klappandes på sitt huvud (han är lite tunnhårig):

-Ge mig några år ska jag se vad jag kan göra : )!

-

Oliver sover äntligen och jag ska strax passa på att vila jag med... 


Magsjuka...

Oliver har magsjuka : (....mina moderskänslor går på högvarv här hemma. Vi har vi gosat nära,nära och jag har tröstat och tagit hand om, så som jag inbillar mig att en förälder bara kan. Är säkert en tidsfråga tills jag själv insjuknar!

Vab för min del idag för första gången, hade nog inte fixat att vara på jobbet med Oliver i det skick han är. Snacka om att han vart rädd när han natten till igår började kräkas han satt och skakade och skrek hysteriskt i sängen och det bara fortsatte och fortsatte, både jag och Magnus gjorde allt vi kunde. Låter som värsta traumat men det kändes dramatiskt. 

Mina moderskänslor får vila en annan dag för nu ska jag trösta och bara vara nära.

Ciao!

Helgen och myskläder de luxe?

Hel mysig helg :), den var super, hade massa mys med mormor i lördags var där i nästan 8 timmar! Vi pratade om så mycket och hade så trevligt ihop att tiden bara flög iväg, tanken slog mig fler än en gång att det var första gången jag var var hos mormor sen oliver föddes utan att han var med...
Miss uppfatta mig rätt nu men jag kan inte minnas när jag sist faktiskt kunde tycka det var mysigt utan honom nära.

Väl hemma hade han och Magnus haft en härlig dag de också : ), kvällen avslutades med mys framför tvn, tv tablån bestod av del tävling 1 av melodifestivalen det var rätt roligt.

Igår (söndag) var en soft dag som så många andra när jag är ledig, mys kläder och ruffsigt hår börjar bli ett återkommande tema- stackars magnus : /. Måste skärpa mig, kan man köpa mys kläder de luxe? Hur som helt måste jag snart gå igenom mina kläder igen för trots att jag rensat skiten så använder jag knappt hälften iaf! Någon som känner sig manad att ge mig några hjälpande handtag och ärliga utlåtanden??

Idag har jag jobbat kom hem till en färdig lagad middag och mina underbara älsklingar som satt och väntade på mig. Härligt, finns inget så underbart som tryggheten i att vara älskad.

Nu ska Magnus få ta det lungt en stund för Oliver och jag ska ta ett bad, (läs soliver ska bada och jag ska milt uttryckt "forma fläsket" efter karet : )...

Sen ska vi ta det lungt, Oliver är redan trött så han kommer nog somna snabbt, och vi ska mysa i soffan...


Hej så länge!
-psssttt...Linnéa....*spänner blicken i och pekar på* ; )....HA HAAAAA!


Outfit of last week, besök och mys

Ännu en ledig dag idag...underbart.
Idag har det varit underbart väder men vi har inte varit ute för det, skäms en aning, och jag ska bättra mig.
Vi har lekt och busat, haft besök av johanna på fm och nu ikväll kom mormor och morfar över en stund. Även idag har jag gått klädd som en pösmunk! Oliver har iaf fått på sig kläder....

-

Oliver har en ny favvo frukost filmjölk med ceerios flingor :) *knapra knapra*


smaskar frulle

-

  
Så här snygga kan vi vara (läs jag) när vi bara är!

Outfit (en dag i förra veckan)
-slitna mys kläder märke okänt.
Frisyr
-Sätt upp håret morgondagen innan på morgonen inför jobbet, kom hem och gör ingenting, somna sedan med frisyren. Vakna och dra ut snodden utan att borsta och slarva till en hög knut för att slippa ha håret ivägen. Done.

-
 
Imorgon ska jag till min mormor och hälsa på henne i nya lägenheten, har köpt hem 2 semlor som vi ska svulla i oss tillsammans. För första gången sedan Oliver föddes ska jag hälsa på henne ensam, det känns lite konstigt, men hon behöver lite lugn och ro för att ta igen sig efter flytten. Så imorgon ska Oliver och Magnus härja fritt här hemma : ), ha en grabb dag ihop.

-

I förra veckan hade vi besök av Petra och Jacquiline och vi hade så mysigt ihop. Oliver och J behövde lite tid för att hitta sina riktiga jag i lekandet för till en början var de som BU och ihop och inget dög. De var mammiga och kastade nyfikna blyga blickar på varandra, när muren brast hade vi fullt upp : ). Det var russin överallt och det var bråk om leksaker och det var pusskalas blandat i kaoset. Stackars söta J och också släpa omkring Oliver i hans lära-gå-vagn...tsss... :)


   
Söta Jacquiline, Oliver och bönan poserar, och oliver utnyttjar läget till max!

Nu ska Oliver få sin pyjamas sen jag fixa lite te och sedan mysa ner mig i soffan med Oliver och Magnus, för *skrålar* "Nuuu ääääääärrr det freeedags myyyyyys"....*lalalalala* (OLW) 


Hår ruffs,mys morgon och kärlek

Igår var jag ledig, hade en uunderbar mysdag hemma med Oliver. Oliver och jag låg i sängen och bara gosade i över en timma, hur mysigt som helst. Sen åt vi frukost och lekte hela dagen. Jag gick om kring med myskläder och oborstat hår nästan hela dagen : ), han fick ny blöja och fortsätta husera i sin pyjamas, drog på mina underbara mys tofflor och han hämtade sina :).
Tänk att mamma är lika älskad och vacker i hans ögon trots ruffsigt hår och slitna mys kläder, fasiken vi kunde haft en gala frukost hemma igår tillsammans för vi var verkligen mys "mongon" båda två.

Lilla lilla stora pojken, så mycket har hänt och han har utvecklats så mycket och han är verkligen ALLT jag kunde önska mig. Den dagen han föddes kunde jag väl aldrig tro att kärleken skulle växa sig så här stor.

Magnus, min älskade Magnus, utan dig vore jag halv. Tänk så mycket som hänt och som vi varit med om, när vi träffades hade jag ALDRIG trott att du var min framtida sons pappa och än mindre min blivande make. Nu är du mitt allt. Älskar dig så!

Drömmer mig bort med tankar och funderingar kring framtiden....