Mysdag, annorlunda känslor och bilder

Har haft en supermysig dag idag. oliver och jag hade som vanlig bolibompa mys i sängen.
Åt mys frukost och har bara haft det bra.
Sen bestämde han att vi skulle titta på film, Tåget Tomas, väldigt bra och gullig de första 3 gångerna. Kan alla repliker utantill nu meeeen vad gör man inte :). Sen har vi raceat bilar på bilmattan i hans rum-alltid lika populärt.
Kände för att sitta vid datorn och Oliver höll mig sällis, vi satt som klistrade på youtube och lyssnade på musik som både jag och han valde :) blandning av guetta och barnvisor haha inte illa! Sen blev det massa dans videos från So you think you can dance.

Lunchen blev senare än planerat men när det väl blev av åt vi båda som om vi inte ätit frukost på morgonen haha! Vi har haft disco tll Astrid Lindgren barn visor och sen har vi mest slappat :). Ja helt enkelt en mysig  dag- mysig-men påfrestande.


Känner mig inte alls om jag brukar. Svårt att beskriva. Casper rör sig annorlunda i magen inte så jag blir orolig för att något ska vara fel, men det känns annorlunda. Trycket mellan benen neråt är mer som en tyngd. Emellanåt mellan molvärken har jag som kraftiga myrkrypningar kring höfter,ljumskar och lår. Känner mig trött och slö på en annan nivå.

När jag väl blir hungrig eller sugen på något är jag nästan aggresivt hungrig, och går bärsärkar gång liksom primitivt på jakt efter ätbart i kyl/frys/skafferi.

Mitt tålamod är som bortblåst och jag får dålig samvete mer än en gång om dagen för att jag inte har samma ork,lust och tålamod med Oliver som jag brukar. Att han sen är jätte fin och go och verkar känna av mitt humör ger mig ännu sämre samvete. Lilla stora killen!!

Är nervös inför morgondagen, nervös med förhoppningar om att hinnsvepningen på MVC ska ge resultat.

Nu lite bilder på sötisen från lunchen idag och några söta fix ideeér han fått...


                             
                             My ketcup lover- & det ska vara mycketSå här söt är Oliver när låtsas ha ont för att få plåster. -Visa,plåstra,nöjd.-


                   
Banan killen, ja numer är det banan som gäller vad man än erbjuder i fruktväg.Ska alldeles strax gosa ner mig i soffan med färsk ananas, jordgubbar och nektarin klyftor. Mmmmm...
Zappa tv och njuta av kvällen...
Idag är jag i vecka 37+4 bara, bara 16 dagar kvar till BF nu...åhh så vi längtar!!Tudels...
Petra
Ja precis ett sånt bälte är det, super bra är det :)ja vi kan nog lära oss en hel del på de kurserna.. jag tycker det ska bli spännande, sebbe är dock inte lika förtjust men han får minsann följa med han med :)Gud ja.. det är ju bara 2 veckor kvar för dig, vilket lyx :) själv ska jag gå och konka i 10 veckor till.. hoppas tiden går fort, och att jag får min förbaskade havandeskapspenning så jag slipper jobba iallafall :)Kram
2010-08-12 | 13:13:36 | http://petraahlberg.blogg.se/
pernilla
Vad roligt att du hittat till min blogg :) jasså vilken malin?

2010-08-13 | 14:45:29 | http://pernillamariajussi.blogg.se/
pernilla
jaha..ja hon har barn med min kusin :)
2010-08-13 | 19:48:06 | http://pernillamariajussi.blogg.se/
Malin
Han har blivit så stor din stiliga lilla kille! =)
2010-08-17 | 19:07:28 | http://mams86a.blogg.se/

«
«
«