Helgen och förlossningsförberedande kurs

Helgen har vart super mysig.


I fredags hade Oliver och jag besök av en god vän till mig :). Dagen gick fort, mycket hanns med.
Nu är Olivers kläder rensade och organiserade. Fick även tummen ur...och la in Caspers kläder i en byrå. Ja allt från stolek 50-62. Tänk så pluttiga de är de små "trasorna" :) Ändå kommer de vara för stora ;).

Allt som kan tänkas behövas till BB när det väl sätter igång är ihop plockat, lite små saker fattas. Ska nog packa den väskan under veckan, som det är nu ligger allt i en IKEA bag ;).

Urnsättning ceremonin i Nässjö hade varit fin.
Magnus var hemma runt elva på kvällen.

-

Dopet i lördags var jätte fint :), trots ösregnet blev det en härlig dag. Oliver somnade tidigt efter att ha busat runt som en annan vildbatting :). Jag och Magnus hyrde film och satt uppe till sent på natten och bara var :).

-

Söndagen var en slö söndag. Vi påbörjade projekt gipsmage, men jag fick panik av gladpack och gipset tillslut. Höll på att svimma. Vi hann komma så långt att iaf att vi har en bra grund att bättra på lite sen.

Mamma och pappa kom som planerat över och jag och Magnus fick våran efterlängtade mys middag ihop.
Lyx- bara vi två och god mat,mysfaktor och kärlek! 

...under HELA helgen har jag besvärats av sammandragningar och molvärk till och från. Det har resulterat i att jag inte kunnat sova ordentligt. Det tar också på krafterna att foglossningen ger sig till känna när man minst behöver det. Som om inte det var nog är halsbrännan värre än värst.

Sammandragningarna och molvärken blir tilloch från som kraftig mensvärk...kanske sätter det igång innan BF ? :)

-

Igår var det en dag som många andra. Oliver och jag hade mys hemma, lagom till när Magnus skulle sluta ringde han mig och påminde mig om att vi skulle på förlossningförberedande kurs. JIPPI. Jag som höll på att somna, Oliver hade just somnat så jag själv fick kliva upp och göra mig iordning. Magnus kom hem. Vad skulle Oliver göra under tiden?PANIK Oliver,lite leksaker och barnvagnen packades ihop då brorsan och hans tjej på kortvarsel fick ta Oliver under tiden vi var på kursen. Tack sötisar!

Kursen var trevligt, dock var vi de enda som har barn sedan innan, kändes skumt. Jag frågade nog mest, de andra måste tycka det är konstigt eftersom vi ju "gjort det där med födande" en gång redan. 

Roligt att se andra med bebismagar och förväntan i blicken.

Var skönt att få höra mer om förlossning och smärtlindring, ja nästan lättare när man varit med en gång-ja halvvägs iaf, eller kanske lättare för att jag tänker annorlunda och inte är så sjukligt rädd. Vi vet ju vad vi vill ha annorlunda den här gången. Efter 2½ timma av information var det klart. Bara två träffar kvar nu.

På torsdag ska vi till MVC igen tills dess ska BB väskan vara packad och klar, förlossningsbrevet ska vara skrivet sen kan jag nog slappna av.

På MVC blir det vanlig kontroll sen dags för hinnsvepningen.

Undrar just om det kommer hjälpa? :)...
Om det hjälper tills å är ju allt klart iaf hihi.
Till helgen ska vi skruva ihop och bädda ordning vaggan :) -mys-!Nu ska jag dricka lite kaffe och mysa med älskade Oliver. När Magnus slutar ska vi handla det ekar i kylen och fruktskålan ropar efter nektariner ;).Hej så länge!«
«
«