uppe med tuppen! :)

God morgon sen ett bra tag tillbaka;)...

Det var faktikst länge sedan jag var vaken,pigg,alert och uppe vid den här tiden. Mornarna brukar ju vanligtvis vara sega och jobbiga. Idag däremot var jag mer eller mindre tvungen att komma upp tidigt.

På begäran av mödravårdcentralen som skickat en remiss till labb skulle massa prover tas, självklart på fastande mage. Så för att slippa svälta allt för länge såg jag till att vara på labbet lagom till de öppnade imorse. Magnus skjutsade mig. Förväntade mig att det skulle ta en stund, men det gick fort, fick vänta max en kvart sen väl inne i rummet togs fyra rör med blod det var allt.

När vi kom hem igen vankades frukost, behöver jag tala om att det var det godaste jag ätit på länge. Igår kväll glömde jag helt bort tiden så det blev inget att äta på kvällen. Självklart så var jag sugen på ALLT möjligt bara för att jag inte fick äta. Nu när det är fritt fram igen är jag mätt efter frukosten och allt som finns hemma ser inte lika smaskigt ut som det gjorde igår.

Casper voltar runt i magen :) helt otroligt att det finns plats att röra sig på där inne, igår kväll började jag nästan undra om han flyttat på sig för magen såg helt defekt ut ja för defekt ut för att huvudet skulle vara vänt nedåt, men det finns nog ett antal ställningar att inta i magen. Behöver nog inte oroa mig. Nu är det 24 dagar kvar till BF nu. Åh vi längtar i massor!!!! Känns lite lustigt att  vi ska få snusa bebis snart....lustigast av allt är att våran lilla Oliver ska bli storebror :).

Idag ska vi bara ta det lungt-som vanligt. Andas kärlek och bara vara. Mina föräldrar skulle ev komma över en sväng sen, då ska vi bjuda på jordgubbar :).

Dags att racea med bilar i Olivers rum :) han står här brevid och väntar otåligt :)!!

Nya magbilder på G...håll utkik under dagen ;).

tudels....Petra
jobbigt att gå upp tidigt, jag var tvungen att ställa klockan i morse för att ringa MVC.. jag vet inte vad det är jag har i magen typ stickningar och allt möjligt, ska dit vid 12 idag och göra lite kissprov och annat skoj..ja jag åt prostafen i början av graviditeten och det funkade jätte bra, så jag får väl gå på en sån kur igen då.. ska se vad Bm säger idag :)Ja ni verkar göra massa skoj hemma nu, nya maskiner och inredning och så. vi håller på för fullt här med, hall/trapp renoveringen börjar se sitt slut nu, bara lite lister och så som ska upp, är tok nöjd än så länge :)Ja tiden går undan nu, jag som längtat till hösten hela året och nu äntligen är den snart här poff sa det bara så blev det kallt igen :)Kram
2010-08-03 | 10:30:28 | http://petraahlberg.blogg.se/

«
«
«