Ändrade planer,lekpark & hoppas vidare

...Det blev ändrade planer.
Vi tog aldrig en promenad ihop till ELON butiken. Magnus fick ett samtal från jobbet. Tog med sig Oliver och åkte dit en sväng och styrde upp lite. Sen hämtade de paketet istället. Eftersom jag själv vilat HELA dagen fick jag ett tok ryck när de klev utanför dörrn.Blev rent av lite hyper gränsfall till galen :). Dammsög,torkade golven och bytte sängkläder. Piew...helt sjukt, fasiken det kändes och tog emot,vet inte vart energn kom ifrån.

Lagom till jag var klar med det kom dem hem. Vi (läs oliver fick slia och dra i pappret/kartongen) öppnade paketet-älskar amningskudden! De andra sakerna var bra köp de med men jag hade bara ögon för min turkosa amningskudde! Oliver och Magnus stannade inte inne länge :). Magnus hade visst lovat Oliver att gå ut och leka i lekparken. POFF så var de ute lika snabbt som de kommit hem.

Tog det lungt, gjorde mig i ordning och gick sen ut till dem. Oliver lös (eller heter det lyste??) av lycka och bus. De hade busat på bra. Vi ringde Mickan och Sebbe och gjorde upp mat date planer med dem. Vi möttes upp vid Sibylla grillen. Skojar inte när jag säger att den hamburgaren jag åt idag måste vara det godaste jag ätit under veckan-och jag har ätit MASSOR! Finns inget stopp i mig.

Hela dagen till och från har varit mer eller mindre jobbig,påfrestande. Nu under kvällen väldigt intensiva känningar men fortfarande på en nivå av "otillräcklighet". SUCK, pain please?? ;)

Vi kom hem strax efter klockan åtta ikväll. Magnus duschade av och fixade med Oliver, sen fick lilla herrn lite massage av mig och somnade väldigt fort när pyjamasen kommit på'n. Jag och Magnus har legat i soffan och zappat tv, fantiserat om att få åka in till BB- detta både med och utan ord. Tystnaden säger nog mest. Den är så där härlig,nästan fnittrig och mysig.Hoppas,hoppas,hoppas.

Ska snart ta en varm dusch, sen ska jag krypa ner i sängen med mitt underbara vetebälte från lundmyhr. LOVE it! Så underbart att man kan fästa den med kardborre om sig....

Tror inte på att natten kommer ge så mycket mer än "pin" sammandragningar. Men vem vet? :).


God natt...

«
«
«