Facebook och Jag

Oj nu har det visst vart torka här ett tag.

I lördags blev jag överraskad av Johanna och Linnéa med en liten tjej kväll..möhippan blev inte av av olika anledningar. Tack tjejer vi hade roligt!!

-

Ringarna är nu beställda och kommer i veckan, blev en till Magnus också...
Sååå spännande, är bara 10 dagar kvar nu och massor kvar att göra.
Vi ska börja plöjja av vår checklista from imorgon då vi vart på prästsamtal med micke och linnéa också.
På lördag ska vi till st vika frisören och bli provsminkade.

-

Har BTW fastnat på Facebook-JAG...
Jag som ratade det förut är hooked ha ha typiskt mig att vara sist av alla...
Och förlåt för mina elaka pikar Mickan....oss famare emellan Ha ha ha..

Skriver mer en annan dag nu ropar sängen,bir en lång dag imorn...

tudels!

katastrof samtal och ringen

Katastrof, ja jag fick ett katastrofalt telefonsamtal för en stund sedan men jag lyckades lösa det. Min frisör ringde mig och talade om att hon inte kunde slinga mitt och Linnéas hår imorgon då hon blivit sjuk. Vilken tajming! Vi som bestämde sling tiden för morgondagen just för att färgen skulle lägga sig i håret och för att ha tid på sig att ändra om det skulle bli fel, inget får bli fel i den vägen inför bröllopet och så ringer hon. Stackarn.

Hur som helst så har jag ringt varenda salong i hela nynäshamn, fick tag på en som hade tid över och fixade tid till slining imorgon för oss båda.VILKEN ÄNGEL!

Igår var vi och fixade det sista  i klädväg, provade och speglade och provade igen så nu är även Magnus super snygga outfit klar! .....till mig blev det en extra accesoar som faktiskt blev pricken över i:et, att vi inte tänkte på det från början?Lusitigt.
 
Nu är vi påväg till Kungsör, sitter i skrivande stund i bilen, vi ska nämligen köpa och bestäklla ringarna idag, ja vi funderar på ringAr så magnus ska kika på om han hittar någon också, någon passande. En liten extra utflykt idag en roadtrip, är rätt så mysigt.

Olivers dagis invänjning har inte gett resultat han är precis likadan som första veckan, iaf gällande lämningen, i morse började han gråta när han såg dagis och vrålande när vi kom innan för grindarna och för att inte tala om hur han klamrade sig fast i mig som en liten apa och gall skrek när jag skulle gå, jag undrar hur mycket mitt hjärta klarar av den här stortens rekation från honom. Enligt förskole lärarna är det vanligt-ja generellt sätt - då barnen accosierar dagis med att bli lämnade av föräldrarna och att det kommer gå över. Ringde efter ca 1 timma och då var han en ängel var bara ledsen stund då jag gått. När han sedan blev hämtad blev det en ap unge av honom igen. och jag kan tillägga att jag inte klagade-faktikst : ).

Nu är vi straxt framme : )

20 dagar,fynd och klipp

20 dagar kvar, hjälp vad tiden går fort : )!

Oliver och jag vaknade klockan 6 imorse men vi låg och drog oss till kvart i 7, Magnus sover fortfarande. Just nu går playhouse diney på högvarvhär hemma : ).

Dagis går bra för Oliver även om han blir tok ledsen när vi lämnar honom på morgonen. From måndag tom onsdag har han nya tider där, mellan kl 7.45-15.15, jag återgår till jobbet.

Igår hade vi en heldag med Linnéa vi shoppadelite på heron city, Oliver fick nya sängkläder, 2 tröjor, stövlar i mindre storlek till dagis då de vi köpte var på tokför stora och en fin ryggsäck som han kan ha till dagis! Från början skulle vi till IKEA men efter att ha snurrat lite på deras kundparkering konstaterade vi att det var på tok för mycket folk ute i svängen för att orka kila in där, sardinernas mecka!

Vi fyndade 3 fina glas vaser i turkost (älskar turkost och inreder vardagsrummet i det), 2 st 20cm höga cylindervaser, och en mindre mer skål liknande.

Idag när Magnus vaknat till liv ska vi ta det lungt hemma först, sen ska Magnus och brorsan hem till mormor och hjälpa henne med lite saker, när de är klara där ska vi ev ta en trip till haninge eller farsta och försöka hitta fin kläder till Oliver att bära till bröllopet.

-

Jag klippte Oliver igår,motvilligt måste då håret åkte i ögonen på honom, nuser han verkligen ut som en pojke ha ha...No doubt! Lockarna föll bak i nacken och längden kring öronen likaså, lilla herren ser genast äldre ut...

Nu ska vi busa lite, ska passa på att trötta ut honom så vi kan vila tillsammans sen : )

Tjoo så länge...

sneak peaks ; )

Lite sneak peaks på det som komma skall...
26 dagar kvar.
Det som från den 26 september och förevigt framåt skall lindas kring mitt ringfinger ser ni nedan.
Finare än så kan det inte bli. Inte för mig, det hade lika gärna kunnat vara ett snöre, misstolka mig rätt.
Min dröm ring...lovely - isn't it?

                                         


-

"I kombination med bröllop symboliserar det vita det gamla livets död och det nya livets födelse. Rosengården symboliserar paradiset och det är där det mystiska bröllopet utspelar sig. Rosen är den kvinnliga gudens blomma.

Det var i mitten av 1800-talet som de första brudbuketterna kom, det var då i form av små rosor omslutna av sidenband och spetspapper. Enligt tradition har det varit vita blommor i brudbuketten men i dag är det mer färg och mix. Det är fortfarande rosor som säljer mest, det klassiska, kombinationen av olika färger är mer vågad. Det är "tillåtet" att kombinera alla möjliga färger. Bara fantasin sätter gränser. "
Källa:brollopsguiden.se

-

Utan att avslöja för mycket...och med risk för att utelämna för mycket detaljer så kommer det det bland annat finnas vita rosor och kallor i min bukett

...även något i rosa. Vita blommor står för övrigt för renhet och kyskhet och rosa står för förälskelse och trohet. (vackert). 


 
kalla                    ros

-  
Ösmo kyrka.


 
NSS

Lokalen vi hyr för festen, Nynäshamsn Segel Sällskaps kansli. Underbart fint med stor altan ut mot havet beläget innan man kommer ut på "ringvägen"/strandvägen populär slinga invid havet bland klippor och natur.


-
 
....om jag var nervös innan vad kallas då det jag är nu?!? Borde lägga mig, ska lämna Oliver på dagis imorgon bitti.

-Natti natti folks! : )