kärlek

Ja då var Olivers första kalas avklarat. Han var dock inte helt kry lilla herren, efter vaccinet som totalt har slagit ut honom under hela veckan som varit. Han har haft extrema febertoppar, men efter x antal samtal till sjukvårdsrådgivningen för barn samt ett besök till Nynäs jour akut så är han nu på bättringsväg.

Kalset var en lyckad tillställning med mycket folk, trevliga samtal och fina presenter och självklatr massor av tårta. Helgen har även spenderats ute på lövhagen i det underbara vädret där Oliver gick själv med stöd av vagnen och fashcinerade sig galet mycket över gräset och satt och drog loss det lyckligt frenetiskt! : )
Vi har även grillat för första gången i år, det var gott och mysigt.

Jag älskar Magnus mer än någonsin, börjar bli nykär igen...undrar om jag fått för stor dos av våren, det bubblar i hela kroppen..konstant...mäktigt!

På lördag ska jag på SPA med Linnéa vi ska ha en hel dag och bara vara, vi behöver det var länge sedan. Måste ge näring till vår vänskapsrelation...ser så fram emot det : ).

Utöver jobbet ska jag njuta av min underbara familj och ta till vara på alla stunder och ögonblick, njuta, älska dem mer,skapa minnen och ta det lungt!

Tudels!

pssst...bilder kommer...lovar....