Dam dam dam dam.....

.....Vi ska gifta oss.....Lördagen den 26 september 2009 smäller det i Ösmo kyrka!
Då blir jag fru Norbäck.

Alla stora förberedelser är klara, inbjudningarna är utskickade och det är nu det roliga börjar. Jag längtar ihjäl mig : ). Har bröllopsfeber i massor och Magnus har mer skavsår i öronen än någonsin!

Brudtärna: Linnéa Abrahamsson
Bestman: Michael Norbäck


....to be continued...


mirakel

...bilder var det ja?
Datorn är lite konstig så det funkar inte att ladda upp för tillfället.
De senaste dagarna har varit hektiska, den 3 juni när jag och Oliver vaknat ringde Magnus från jobbet och talade om att Kevin skulle komma till oss då Mickan och Sebbe skulle in på BB.
Vildarna hade kul och jag hade det hektiskt. Två busiga herrar i toppform och jag i inte lika bra form hade fullt upp : ).
Det gick bra trots allt och de leker bra ihop.

Pratade med Mickan i mobilen en hel del. Hon ringde mig kl 17.13 och vi pratade i några minuter. strax efter att vi la på-kl 17.32 föddes Kevins lillasyster...bra jobbat va?
Ett litet mirakel på 3725 g och 50 cm har äntligen anlänt, välkommen lilla sötnos!

Idag har vikor och Mica vart på besök, Oliver och jag har haft en gos dag och han är nog inne i en tillväxt period han har sovit 2½ timma på fm....galet...

I skrivande stund sitter jag hos mickanoch bebis tjejjan, Oliver och Magnus är hemma. Vi har vart på en promenad hämtade ut bokpaket till Oliver på Elon och köpt godis på kvantum, nyttigt och bra.

Nu har äntligen alla — kommit, mycket som händer och som kommer ta upp tid framöver men det ska vi nog kunna klämma in i de redan tajta dagarna....

 Jobbar imorgon sen blir det en mys söndag med familjen.


ciao!

På tiden med en uppdatering...

LITE UPDATE KORTFATTAT....ska bättra mig- framöver : )

Mycket händer på alla nivåer, Oliver S P R I N G E R verkligen omkring här hemma- och ute för den delen.
Jobbar som en toka, älskar mitt liv. Familjen och vår tid ihop är verkligen kvalitetstid nu eftersom vi eller iaf jag värderar tiden mer nu när jag vet vad jag "går miste" om när jag jobbar.

Olivers 1 års kalas var lyckat mycket folk och fina minnen. Tiden där efter har bara ruschat på!
Han är numer en liten "pappagris" alla tillf'ällen som ges. Vi har barnsäkrat alla utrymmen då lilla spjuvern ser utmaningar i allt han får och inte får göra. Han dansar till musik,pussas mest hela tiden, äter själv om än kladdigt, klättrar upp i sängen,soffan. Utomhus älskar han han utforska världen, roligast just nu är sandlådan och gräset. 

Han har även upptäck "juvelerna" som bara pojkarna har, pillar och drar så fort blöjan åker av detta med ett leende och efterföljande skratt.

Trots att allt är bra är det mycket som påverkar mig nu när jag landat i vardagen som arbetande småbarns mamma. Är så lycklig att Magnus orkar med mina humörsvängningar och ångestladdade dagar kring jobb då jag varit  ledig. Jag borde jobba på mig och mina ego dagar och ha lika mycket förtståelse för honom.

Mycket annat omkring tar också upp tid.. Mina försök till att hålla kontakt med omvärlden och visa att man inte glömt dem, för vissa är det självklart att inte höras så ofta bara man vet att man har varandra-för andra inte. Relationer omkring mig har visat sig vara annat än jag trodde vissa på gott andra på ont. Besvikelse och självömkan till tusen.

Dagis info träff har också varit, blandade känslor men i det stora hela känns det bra. Lilla "ego" är inte så jälka ego länge snarare lite elak och skadeglads busig men det är väl en sk utvecklingsfas som de så fint säger på BVC : ).

Bilder kommer någon dag, kanske redan ikväll?