Bad djävul, promenad och jobb...

Magnus kom hem efter klockan 21 i lördags kväll. En trött älskling äntrade sängen väldigt snabbt.Oliver somnade innan klockan 20, tänk så trött man kan bli av att städa och busa hela dagen.

Söndagen började bra, Oliver vaknade straxt efter klockan 08.00 sen var det full fart! Magnus fick sova ut. Vi började dagen med att Oliver fick bada badkar, dessvärre var det roligare än någonsin att stå och "gå" i badkaret blev mycket "aj aj" och "nej" utöver plask och bus....

 
Vår bad djävul

Efter badet åt vi frukost ihop, han älskar att sitta och äta ihop det gör jag också, alltid lika mysigt och alltid lika kladdigt.
Men vad gör man inte?
Alla borde ha ett fruskost chartroll hemma...

  
charmar glatt med mat i hela ansiktet- och försöker ta kameran.

Förmiddagen bestod av lek och bus tänk så roligt det är att testa göra olika saker med leksakerna, som att försöka få i en bok i kloss lådan, och sitta och skrika i lådan för att sedan skratta hysteriskt!
Kurragömma och jaga lekar är också högt på listan....
 
Experimenterande med kloss lådan

Vid halv 1 gick vi ut på en lång promenad, var så kvavt och trist hemma så jag tänkte att lite svalka skulle göra susen, men inte var det svalare utomhus, snarare tvärtom. Oliver somnade ganska snabbt. Vi mötte upp min brorsa, hans tjej och hennes mamma-som senare vek av för att fika med en bekant. Vi tog en sväng till hamnen och åt glass också... (oliver fick endast en strut våffla)
   
Gänget på språng, Jag och brorsan och lite spex.....Oliver knaprar på sin strut....

När vi varit i hamnen följde vi med hem till Mica och busade lite på deras tomt, Oliver gosade massor och tyckte det var väldigt roligt att jaga hunden som han fick både en och tio pussar av. Läskigt och roligt på samma gång.

      
Mica,viktor och oliver, bus med viktor och vovven Hendrix- han kan tom klappa fint : )

När vi kom hem igen mötte Magnus oss vid dörrn, jag skulle hem och sova för att orka jobba natt och Oliver skulle få busa av sig lite energi hemma hos sin bästis Kevin. Väl vid dörrn mötte vi Jacquiline och hennes mormor som utforskade gården på kvarteret. Söta Jacquiline sprang bokstavligen fram till Oliver i vagnen när hon fick syn på honom och de "daddade" än det ena än det andra med varandra, sen busade de lite ihop innan jag gick hem för att sova och Magnus gick vidare med Oliver.

           
Oliver och Jaquiline på upptäcktsfärd, i viktig diskussion och tösan på sitt finaste humör.

I skrivande stund sitter jag på jobbet efter en hittills lugn natt. Trivs faktiskt jätte bra med att jobba natt, går bättre än jag trodde med dygns rytmen men iofs så kanske det inte känns så snabbt. Går av mitt pass vid 08.00 då kommer Magnus och hämtar mig. Sen är jag väl vaken till 11 innan jag kryper ner i några timmar för att sedan vara pigg och altert inför min första bilskole lektion. Eftersom det är den första ska Magnus vara med på den och Linnéa och Jonas ska få underhålla lilleman under den dryga timman.

Sen ska jag SOVA mycket och bli ordentligt utvilad , jobb jobb jobb tisdag och onsdag dag samt onsdag natt....
PLUS körlektioner dessa tre dagar...*piew*...vad är det man säger "ta en sak i taget"- jag tar allt på samma gång : ) !

Nu ska jag hälla i mig lite (läs stora mängder) kaffe och dokumentera så vi kommer iväg på våra tillsyner.
På återseende när tillfälle och ork ges...och förresten....

God morgon.... : )Anonym
Så fina bilderna blev :-) dom pratade på rätt bra dom små....The Sims 4? :-)Kram

2009-07-21 | 00:13:37 | http://endelommig.blogg.se/

«
«
«