körlektion och prep dagis shopping : )

Jahapp då harman klarat ännu en dag....

Magnus och Oliver kom och hämtade mig från jobbet kl 8 i morse, efter mycket om och men kom jag i säng vid 11 tiden.
Sov till 15 ungefär och sedan bar det av till huddinge för...da da dam dam dam dam-körlektion!

Det gick faktikst super bra, bättre än förväntat, bil skole läraren var så underbar och lugnet själv. Magnus var med på lektionen då det var den första. Tror minsann hanblev imponerad av mig * vifftar  menande på ögonbrynen *

Vi började med genom gång av att "installera sig rätt i bilen", sedan fick jag starta upp och börja med att hitta dragläge och köra på det en bra stund, det var svårt och veta vad jag skulle "känna" och inte släppa kopplingen för fort men jag kom nog ini det ganska snabbt. Efter det gick vi igenom krypkörning både via kopplingen och bromsen. Piew vad mycket att hålla reda på. Imorgon ska vi fortsätta med repetering från dagens lektion och på det introducera växlarna. Det känns bra, vi körde i ett väldigt lätt trafikerat (läs knappt) bostadsområde.

Konstaterade efter lektionen att man borde göra ratten mjukare ha ha ha men fick till svar av att jag nog höll i den lite krampaktikgt. Hursomhelst gick det bra. Ser fram emot morgondagen.

Jobb mässigt så är mina tider ändrade, jobbar natt hela veckan, går av torsdag morgon och jobbar sedan dagpass under helgen.

Magnus,Oliver och jag åkte sedan vidare till Farsta centrum och shoppade loss inför Olivers stundande inskolning på dagis, detta bland annat då vi upptäckt att rackarn vuxit ur sina kläder : ). Sedan vill ju att han ska vara fin också.

Det blev lite sköna mys kläder,strumpor, finger vantar, brallor, skor och ett set med jacka och byxa för utomhus vistelse. Utomhus setet verkar super lagom fodrat och tål väder och vind. Det enda "akuta" vi har kvar att införskaffa är gummi stövlar, min mamma har nämligen köpt regn kläder till Oliver i Gällivare som han ska få när hon kommer hem.

Bilder på dagens inköp;

(vi köpte även strumpor och pyjamasar som ej är med på bild)

  
2 st mysiga mjukis dressar, kan det bli skönare?

   
2 st bodys och 3 par byxor- ett par mjukisar och två par lätt fodrade.

   
Kläd setet med reflexer, vantarna och Olivers nya jätte söta "spring" skor : )

-

Nu ska jag sova, är trött som tusan!
Imorgon väntar en morgon och förmiddag med bus och lek innan jag tar tåget till huddinge : ).

Natti Natti : )

«
«
«