underbart

Just nu ar vi i staden Sal Rei pa upptacktsfard, omgivningarna ar delvis okenomrade och POFF ett samhalle mitt i detta. Vi strosar bland sma skalig kolonialarkitektur och njuter av hamnen och lugnet.Taxi fran hotellet bestod av en jeep, och val i sal rei ar jeep chaufforerna galna efter oss och ropar "taxiii??" sa fort vi gar forbi.

Vi har shoppat lite souvenirer och ska snart ata lite lunch.
Oliver har fatt sma fliflop tofflor : ), halsband och t-shirts. Vi har kopt halsband och armband och aven lite underbara afrikanska trafigurer. Vykort och frimarken i massor, lite turistkrafs mm mm

Det ar galet varmt ute, och jag behover val knappast tillagga att vi redan brant oss en aning. Tur i oturen kan vi ju garanterat saga att vi inte ar blekast iaf, vi ar nog rodast haha : ).


Vi njuter i fulla drag av ALLT det ar underbart har, min massage igar var rena himmelriket.

Igar bjod hotellet pa en dans show som var valdigt bra, kapverdianerna ar underbara och gastvanliga.
Buffé maten ar gudomlig och vi undrar redan hur vi ska vanja oss av med den nar vi kommer hem.

Nagon som inte har en julegris till jul kan fa 3 valgodda norbacks pa halsen : ).

Imorgon och resten av denna vecka ska vi slappa pa hotellet, pa fredag har vi bokat bord till tema resturangen med Kapverdianska specialiteter. Det ska bli spannande. Nasta vecka ska vi pa utforska olika delar av on, och framst de otroliga stranderna bland annat Santa Monica stranden som sags vara en av de vackraste har i Kap verde.

Oliver ar sa duktig och vi ar sa glada att allt gar sa bra,han sover en stund pa fm sen ar det fullt os. Detta ar verkligen livet : )

Tyvarr kan jag inte lagga upp bilder idag heller.

Hoppas ni har det bra dar hemma.

ciao!

KAP VERDE- smekmanad

Hello Sweden och alla dar hemma... : )

Som ni ser har jag inte svenska alfabetet...hoppas det gar bra att lasa iaf.

Smekmanaden har borjat...LOVELY!

Flygresan gick superbra, och oliver overraskade oss verkligen med sitt lugn. Nar vi flog over on Boa Vista som vi bor pa var det forsta vi sag av on milsvidda strander och okenkargade slatter, nagon pa flygplanet sa att det paminde om manen, okensandens lustiga formationer, da det ar odsligt och inte mycket vaxtlighet forekommer. Kunde inte annat an halla med - just da.Sedan fick vi se vart hotell fran luften- OH MY GOD vilket stalle, hotellet ar sjuuuukt stort och liknar ett gigantiskt sandslott blandat med "Alladin palats"!

VI har det super bra har pa Kap Verde, all inclusive ar verkligen ALL INCLUSIVE : ) - helt galet. Allt ar gratis, buffe mat fran kl 7.30-22.30 all dryck (inklusive alkohol) och glass ar gratis. Det finns 5 resturanger pa hotell omradet.varav 3 st ar tema resturanger (kapverdianska,asiatiska och afrikanska specialiteter). Hotell rummet ar super mysigt och balkongen vatter ut mot havet som ligger ungefar 150 meter bort : ), Oliver har en egen resesang och vi fick aven turen att hyra en Brio Sulky till honom-ovardeligt.

Imorse hade vi beslutsangest kring frukosten, mellan 7.30-10.30 serverades frukost pa en av resturangerna och ytterligare en resturang serverade fruskost fast mellan kl 10.30 till 12.00...vad valjer man? Sa overlappas alla tider pa resturangerna och vi vill ju hinna med allt sa har galler det nogrann planering! Ha ha ha...

Idag har vi sappat pa stranden och vid poolomradet i 27 graders varme med flaktande vindar och paraplydrinkar och mangder med glass,ja en och annan ol har ocksa gatt ner : ). Oliver i sin tur har glufsat i sig meloner och frukter,mangder med valling och vatten och inte att forglomma GLASS!! Alla som kanner Oliver vet att han ALSKAR att leka i sandlador, och trots varldens mysigaste poolomrade med barn pooler och lekpark och annat skoj sa sitter han i sin sand med hink och spade och graver gropar och fyller hinkar : ). He is in heaven!

Havet och stranderna har ar sa vackra och sadana som man bara hor andra prata om och sadant man bara ser pa film. Ja hela detta stalle ar sa.

Imorgon vantar ytterligare en dag av slo och slapp pa hotell omradet och jag ska ga pa en "Cape Verde combination massage" pa hotellets SPA anlaggning. Pa torsdag ska vi in till boa vistas huvudstad Sal Rei och och strosa och ga pa upptacktsfard.

Nu vantar middags buffen, sent va? Njee klockan ar 2 timmar fore har : )
Skulle lagga in massa bilder men varan dator knasar och det finns inga satt att fora over bilderna via internet cafet, sa hall till godo med detta sa lange. Sa ska vi forsoka losa det....

Skriver mer i veckan sa hall utkik.

Manga soliga halsningar fran oss....

Våran Stjärna

Kärlek och obeskrivlig lycka i den finaste "förpackning" man kan önska sig!

    

          " Vill du se en stjäääääärnaaaaa....se på miiiiig " *pekar på Oliver*

Bröllopsbilder och nya blogg tag


Jag & min älskade man - hur kan man älska någon så oändligt mycket?

Det var en gång....

Jag och min blogg...herregud vad vi har saker och ta igen ; ). Jag tappade blogg gnistan men nu är det dags mycket har hänt sedan jag skrev sist, förutom att vi idag har vi varit gifta i 2 månader och 7 dagar, har jag fått fast anställning. Älskade Oliver pratar och förstår mer än någonsin, och Magnus älskar jag bara mer och mer för varje dag! 

På måndag morgon åker vi på vår efterlängtade bröllops resa till Kap Verde. Vi blir borta i 15 dagar. Så här ska tas nya fräscha kraft tag i blogg världen. Jag kommer uppdatera bloggen så gott som dagligen så efter dagens inlägg kommer det fyllas på med underbara semester inlägg och bilder- håll utkik!


Bröllopet blev jätte fint, och jag vill passa på att tacka alla som förgyllde våran dag med sin närvaro.Efter resan kommer vi skicka ut tack kort till alla nära och kära, även en bröllops annons kommer. Bättre sent än aldrig säger man va? Har man alla bollar i luften samtidigt blir det lätt så. Både bröllopet och festen vart lyckad och så här i efterhand är vi båda väldigt nöjda.  Här kommer ett väldigt litet axplock av bilder från bröllopet - kyrkan och bilderna som togs efter ringvägen i nynäshamn.

-

  
 
Framför altaret, brudkyssen, efter knäböjet och utmarschen. Gissa om vi var nervösa?Riskastning och lyckliga makar, numera fru Nobäck, och hela familjen Norbäck!Några utan våra favorit bilder tagna ute på ringvägen...om man inte redan var kär så blev man!

-

...och för att göra en lång saga kort sätter vi punkt för detta kapitel i bloggen  och skriver några nya med start från måndag.

Hej så länge : ) !