Jobb,jobb åter jobb och bröllopsfix!

Jobb, jobb,jobb åter jobb...
Jag jobbar som en galning, blandar både dag pass och natt pass och har nästan tappat tidsbegreppet emellanåt.
Har börjat komma tillbaka till verkligheten nu efter minrivstart från mamma ledigheten ut  till jobbruschen. Hade till för ett tag sedan inte så mycket problem med det men jag börjar känna hur omställningen faktiskt tagit.

Bilkörandet går bra de också, men än är det en hel del kvar innan lappen är min. Ett steg i taget.

Oliver börjar på dagis om 19 dagar, har lite dubbelmoralisk ångest kring det orkar inte gå in på det, tjatar hål i närmaste omgivningens öron dagligen om ämnet...

I förrgår bokade jag och Magnus vår bröllops resa ← (klicka på länken). Vi åker till Kap verde-boavista mellan 7-22 december. Det ska bli så underbart, våran kärleksresa tillsammans med Oliver. Lustigt att jag ska bli Magnus wifie..och jag får from 26 september kalla honom min man istället för min sambo : ) .... ha ha va roligt!

Under helgen om jag hinner så kommer jag lägga upp fin fina bilder på underbara Oliver...
Nu ska jag hälla i mig lite kaffe i väntan på att vi ska ut och jobba vidare, ja för er som inte uppfattade det så jobbar jag natt nu under helgen går av på söndag morgon sedan väntar ytterligare intensiva jobb veckor.

hej så länge : ) !

p.s.

Grattis
Mikaela & Benny till eran fina dotter Hedda : ).....( ←klicka för att komma till hennes blogg)Ida
Åh så härligt med en riktig kärleksresa efter bröllopet. Hehe och det tar ett tag innan man vänjer sig vid att kalla sig någons fru,tycker jag iaf! :)(maja växer så det knakar och utvecklas så fort)
2009-08-02 | 22:04:06

«
«
«