God morgon...

Today coffee at 06.00...mmmm gott och lyxigt brukar inte hinna med morgonkaffe förrn jag är på jobbet vid halv 8 ! : )

Oliver sover och Magnus är på jobbet. Normalt sätt skulle jag ha setat på tåget nu men inte idag. Älsklingen skulle köra in mig då han hade jobb i huddinge nu på morgonen. Just nu förbereder jag frukosten till oss eller ja jag sitter och inväntar att äggen ska koka klart - ägg mackor! 

Om en liten stund ska jag väcka den lilla björnen som sover i vårt sovrum. Det var väldigt länge sedan Oliver sov så oroligt som han gjorde i natt. Han hade svårt att komma till ro för att somna in också. Förhoppningsvis var det en engångsföreteelse om inte så hoppas jag att det är något snabbt övergående, lill kraken....

Har varit på SÖS 2 dgr i rad hos underbara mormor, så skönt att hon är på bättringsväg nu.

Bilder på mys dagar vi haft kommer inom kort, nu inväntar en härlig frukost, lite extra kvalitetstid med magnus och oliver och sedan en jobbdag följd av körlektion.

Är ledig torsdag och fredag, jobbar natt i helgen....och nedräkningen kan nu börja med skräckblandad förtjusning från min sida!

OLIVER BÖRJAR PÅ DAGIS - OM 7 DAGAR

ciao!
Pernilla - Bride to be
Hej hej, jag kommer fota insidan snart, dock komemr jag gömma vissa saker som jag vill ska var en överaskning i kyrkan, men bild på innehållet kommer.

Ska ni ha kyrklig vigsel? Kram
2009-08-14 | 14:13:32 | http://piii.blogg.se/

«
«
«