Olivers födelsedag

Olivers födelsedag var lugn och mysig.
Innan jag åkte till jobbet låg jag och Magnus tok gosade med honom i sängen, underbara älskade!

Kalaset ska vi ha nu på söndag då kommer det en hel del gäster och ska fira honom tillsammans med oss.

Min mamma var med honom under tiden jag och Magnus jobbade, Magnus slutade klockan 15.
Han gick till kvantum och handlade köpte en Prinsesstårt bakelse till födelsedags barnet : )
Jag kom hem vid 18 tiden.Efter middagen satte vi oss i köket och Oliver fick tårtbiten i en egen tallrik under tiden vi fikade annat och drack kaffe. Han var såå duktig först försiktig och skeptisk och när han fick in snitsen och förstod att det var något gott att äta på så det var inte mycket som inte hamnade i munnen. Han åt upp HELA biten sötisen, tårta är gott!

Bilder på det kommer i veckan.

Han fick även födelsedags kort från Farmor,farfar, morbror micke och kusin Lucas, super gulligt.

Min mamma, mormor Anni har köpt ett patr jätte fina skor till honom som han går jätte bra i. Han har även fått en bra mugg av henne med sugrör som nog är den bästa saken vi har just nu.

Ett år av galet mycket kärlek och känslor som vi inte trodde existerade har vi upplevt tillsammans det det finaste vi har utöver varandra! : )

Igår var jag ledig och Oliver och jag hade en mysdag ihop efter BVC besöket som även Magnus var med på.
Den lilla herren väger nu strax över 9700gram och är 79 cm lång. Han fick även 1 års vaccinet.
Vi strosade runt på centrum, mötte upp min mamma, Mickan och kevin. Tog en fika på jannis och han fick promenera med sina nya fina skor. han håller i vagnen och tultar fram så sött. Bilder på det kommer också i veckan.

Vi gick in på leksaks affärn och köpte kritor och såpbubblor så igår gjorde han sitt första konstverk själv och det var nog ett av de roligaste ögonblicken hittills. Han ögon lyste av glädje och konstverket hänger på kylskåpet tills dess vi hittat en passande ram : ).

Vaccinet reagerade han knappt på alls under förmiddagen, påkvällen däremot var han jätte ledsen och febrig, natten har gått relativt bra.

Nu ska jag äta lunch är på jobbet, längtar hemtill mina älsklingar!

pssst...nu är det fullt upp : )...

OLIVER 1 ÅR MÅNDAG 27/4

Älskade Oliver fyller 1 år imorgon 27 april 2009.

Vart tog tiden vägen? : )

  
      Våran underbara,perfekta, älskade Oliver

För ett års sedan låg jag på BB och vid den här tiden fick jag bricanyl för att värkarna skulle avstanna och vi inväntade med blandade (positiva) känslor på att operations salen skulle bli ledig då Oliver förlöstes med "akut" snitt efter 31 timmar på förlossningen. 

Det magiska ögonblicket skedde klockan 00.04, så fin, så underbar så perfekt på alla sätt.
Mätte då 52cm och vägde 4815 gram.
Vem kunde ana att vi skulle få så mycket att älska utöver varandra? 
Det mest underbara och finaste vi upplevt har redan varat i 1år...

Grattis stora lilla älskling, du är det närmaste sjunde himlen vi kan komma vi älskar dig så!!!

puss puss

mamma och pappsi!


  


BILDER BILDER åter bilder : )

Ja då var det väl inte mer än rätt att uppdatera lite bilder. Då jag sitter lite tokigt till blir det kortfattat....
Alla bilder är tagna slutat av mars t.om nu. Håll till godo : )
 
Så här cool var Oliver när vi under påsk helgen strosade i gamla stan, tro bara inte att han var så nöjde med att sitta med solglasögon, han hade nämligen somnat när jag passade på att trixa med utstyrseln :  )

 
Sötisen redo för utgång till lekparken.


På 1 års kalas hos underbara Hektor i värmdö. Vi hade super trevligt.
Först lite pose bilder på Oliver,och Magnus med på en hörna. Förresten svar ja, det är ett plåster i Olivers panna och Nej vi kunde tydligen inte hitta ett diskretare ha ha....
   
 
  
Hektor och Oliver söta som socker...

  
Fika är smaskigt, tårtdebuten visade sig också vara en HIT! : )....


   
Trots tårsta är nog broccoli favorit smasket/snackset på delad plats med morötter, majskrokar och rån, inte att förglömma banan : ). Här är han i fullt sjå med en broccoli bukett : ).


Avslutningsvis lite sagomys i soffan med pappsi....


That's that. Nu väntar en hektisk vecka : ) av massa jobb Olivers första födelsedag och planering av Olivers 1års kalas. Framöver ska jag försöka bättra mig med bloggandet men tiden prioriteras ju såklarttill annat, fasiken dygnet skulle ha några extra timmar ; ).

Hursomhelst, vi mår bara bra hela familjen, allt flyter på trots att jag nog mest flyter med i röran - måste hitta lite balans i allt det nya med jobb och familjeliv och allt  där emellan och vad det innebär : ).

Magnus är den underbaraste av alla i min omgivning dock inte inräknat oliver. Han tar så bra hand om Oliver, visar förståelse för omställningen för min del, tar hand om våran relation när min ork och mina känslor inte hänger med. Det har vart mycket intryck och nya saker den här senaste månaden sedan jag börjat jobba. Skulle inte klara av det här utan honom låter kanske lustigt men det var svårare att börja jobba än jag trodde.
 
Inte för att det inte går bra, mer för att jag nog inte var beredd på den omst'ällningen det faktiskt innebär. Och tiden utan Oliver är stundtals fruktansvärd  då jag saknar honom olidligt,stundtals likgiltig eftersom jag inte orkar känna efter men också nyttig - På gott och ont- sägs det och jag måste väl motvilligt hålla med EN ANING-endast en aning.pytte lite.punkt.

Magnus- jag ska bli bättre på att ge mer jag också, ge mig lite tid att landa i allt bara. Du är underbar älskar dig mer än någonsin det är väl det här som gör oss till kastrullen med det perfekta något skeva locket, ge mig en chans att bucklas upp igen tssss...

Jaja... : ) tjat-tjat....

Hoppas ni njuter av det underbara solskenet lika mycket som vi ska göra i helgen och att ni mår lika bra och älskar varandra lika mycket. Uppskatta varandra. Sprid kärlek. Njut av de små ögonblicken, skapa minnen, hitta balans.
Det ska vi göra...och framför allt.....

....det ska jag göra!! : )

Ciao!

 Tiden går för fort!


På Måndag den 27 April fyller Oliver 1 år, tänk det mest underbara vi upplevt och det finaste vi varit med om har redan varat i 1 år. Tiden går så fort...för fort : ).

Han gör framsteg mest hela tiden, går en hel del korta sträckor men han går. Busar i massor och pratar allt mer.
Om dagarna med min mamma blir han bortskämd och jag har mer eller mindre "vant" mig vid tanken på att vara ifrån honom för att jobba. Fortsättningvis trisv jag TOK BRA på jobbet.

På Tisdag ska vi på 1 års kontroll på BVC, tänk den lilla herren blev stor sådär bara- utan att fråga först!
Han personlighet växer fram mer och mer han är alltid glad, bestämd och envis. Medvetet busig och charmig. UNDERBARA OLIVER!

Ja på begäran har jag nu uppdaterat lite, bilder kommer i helgen på sötungen och annat...

Nu är min lunch snart slut och jag ska jobba vidare...
Sen ska jag bara njuta av mina underbara älsklingar där hemma. Och fira Olivers födelsedag...kalas blir det den 3 Maj..spännande...

hej så länge!

Working nine to five : ) + update

*skrålar*...wooorking nine to five trala la la la la la la : )

Den här veckan han varit fylld med jobb.
Introduktions dagarna- torsdag fredag förra veckan följdes av att jobba lördagen,måndagen,onsdagen, torsdagen, idag och morgon dagen. Nästa vecka jobbar jag alla dagar utom lördag. Dock är jag upptagen även då, Linnéa och jag ska på SPA-på central badet och jag ska få en helkroppsmassage. Fick det av henne som födelsedags present när jag fyllde år : ). Blev nämligen äldre i tisdags (31/3).

Kort sammanfattat så trivs jag jätte bra på HSB omsorg, att jobba inom hemtjänsten är helt annorlunda mot det jag gjort förut trots att många invanda moment förekommer. Personalen är så tillmötesgående och jag känner mig redan "hemma stadd". Går upp mellan halv 5 och 6 på morgonen för att komma i tid till Huddinge, detta beroende på hur jag väljer att ta mig dit-buss/tåg. Är hemma igen till tidigast 18.00 och senast 19.00. Långa dagar.... extra långa känns de utan Oliver, men den här "dagen/dagarna" skulle ju komma förr eller senare. Är så glad att jag fått jobb och att jag trivs.

Oliver är med min mamma om dagarna när jag och Magnus jobbar-de dagar som magnus inte är pappaledig. Det går över förväntan. Han har gjort framsteg också, i förrgår tog han sina första steg!!!! 2 STEG sen plattfall på rumpan gissa när? Jo när vi jobbade.

Har större förståelse för Magnus nu, har fått lite annorlunda perspektiv på saker. Saknaden på dagarna, allt man "missar" och framför allt att uppskatta och ta till vara på det man gör och den tid man har/får/tar sig. Är inte utan att jag gråtit i Magnus famn på dagarna av separations ångesten från Oliver och omställningen till att börja jobba efter 1,5 år hemma.

I skrivande stund är Oliver sjuk : ( , började med feber i natt, underdagen har han forsatt temp och är även snorig. Älskade hjärtat...!

Som ni förstår blir bloggandet i lite mindrwe utsträckning men jag ska väl kunna skriva åtminstonde 2 ggr i veckan framöver när vi fått in rutiner och jag prioriterar datorn.

Så länge hoppas jag på ÄNNU MERA vårsol och ska jobba som ett skållat troll framöver  : )