Projekt & sömproblem

Undrar just om mitt nattbloggande kommer bli till en vana? Har kommit så långt som från soffan till sängen, proppat alvedon & är verkligen redo för att somna. Men min kropp är inte riktigt på samma nivå som mig. Jag har ont. Känns lite som en gnäll repris från mitt tidigare inlägg om oglammiga besvär. Men besvären är ju en del av vardagen nu då de är graviditetsrelaterade. Just nu värker,ilar,hugger &smärtar det i bäckenet & höfterna. Jag har svårt att ändra läge & slappna av. Hur skulle jag klara mig om sängen inte varit ställbar? Det underlättar jätte mycket. Ska till sjukgymnasten imorgon & få akupunktur igen.

Sprattel♥ börjar röra sig allt mer bökigt nu, buffar & knuffar ordentligt. Rörelser syns allt tydligare utanpå magen. Tror mig känna hicka rätt ofta också.

Oliver & Casper har varit helt fantastiska idag, inte för att de inte alltid är det- men de har varit så samspelta & syskon goa idag! Konflikter & "bråk" dem emellan tillhör vardagen nu när båda är i varsin trots period, så de här stunderna av ömsesidig respekt & fina handlingar gör mig alldeles varm om hjärtat. Tänk att just vi fått så otroligt fina,underbara grabbar!

Min älskade Magnus har ääääääntligen fixat med saker här hemma som jag önskat fått gjort länge men inte kunnat göra själv. I köket ovan diskbänken över köksskåpen har vi satt spotlights. Sladdhärvan där gjorde mig vansinnig. Nu är det åtgärdat & en snygg list är uppsatt under skåpen dels för att dölja en del lösningar men också som schysst detalj.

I barnens rum har han gått loss med betong borr så nu är diverse saker uppe där. Likaså krokar i hallen. Mest nöjd är jag nog med det faktum att balkongen nu är fräsch! Det nya utomhusmattan är beskuren & utlagd & jisses vilket lyft det blev. Infravärme är uppsatt & vi har invigit balkongen med årets första middag där ute idag. I & med alla vårkänslor & motivation & inspiration tog jag & Oliver en promenad & köpte blommor till balkongen- det blev ljusrosa & cerisea pelargoner-jätte härliga färger! Vi köpte också (läs Oliver tjatade & jag gav med mig) 3st dekor nyckelpigor i keramik att fästa på väggen. 

nästa projekt blir att plantera blommorna & putsa fönster. Det sistnämna borde det vara lag på-eller så är det bara jag som är lat?

Wiiieeee jag tror jag börjar bli sova trött nu. Har inget problem med tröttheten om dagarna men då ges inte samma utrymme att sova som ju nätterna erbjuder. Jag ska ge det ett försök. Min familj drar stockar ihop sedan länge. Även Sprattel.


God natt.

«
«
«