Uppdatering

Mobil inlägg.


Vecka 37+4 idag.
Piew ska man vara vaken kan man lika gärna göra nytta. Tvätt(berget)en är ett avslutat kapitel. Fick tvångstankar av vetskapen om att mer tvätt hänger på tork. Det tog en stund, men nu är det klart.


Sen jag bloggade sist, drygt 2 veckor sedan så har det hänt en hel del. Vi har bl.a. fått tid för kejsarsnittet. Jag börjar se "ljuset". Nedräkningen har verkligen ställt tidsperspektivet på lillebrors ankomst på en ny nivå. Tiden som stundtals stod stilla, går inte fortare egentligen men veckodagarna rusar fram. Lyckorus. Barnen som är så fina & gulliga med magen. Längtan är obeskrivlig. Vad har jag gjort för att förtjäna en så underbar familj?


Jag är inte mindre trött & har inte mindre ont. Nätterna är jobbigare än tidigare. Jag jobbiga förvärkar till & från under dagarna. Kvällar & nätter ger känslostormar. Kroppen
svullnar & den kroppsliga klaustrofobin som ger sig till känna. Förvärkar som är mer intensiva- Inte tillräckligt ihållande för att det ska behövas åkas in & bli förlöst tidigare men tillräckligt för att det ska suga musten ur mig. Tålamodet & humöret är värre än någonsin när jag "sätter den sidan till". Jag har ofta otillräcklighets känslor, rädsla inför att inte klara ett barn till.Lika snabbt vänder det & jag är oumbärlig. Normala känslo yttringar må hända men med hormoner i kroppen förstärks allt. Positivt som negativt.


Vi har varit på en "sista" shoppingrunda inför dagen D. Jag har köpt amnings bh, gosiga tofflor att ha på BB sen även hemma. Efter att ha gått i ett par jympa skor & otaliga enkla sommar sandaler under störree delen av graviditeten har jag köpt nya skor också. Till efter förlossningen. Sköna enkla tygskor & ett par fräscha jympa/promenad skor. Mina fötter kommer älska mig.


Vi har köpt nya kläder till Oliver & Casper också. Lite baby pyjamasar, lillebrors första nalle & annat smått & gott. Caspers 2 års presenter är fixade- varav en springcykel! Han har fått den i förskott & den är älskad. Tänk att älskade Casper fyller 2 år på söndag, så blir det kalas- eller ja enklare bjudning för de närmsta!


Igår fick jag ett efterlängtat telefon samtal från syskonhuset i stuvsta. På måndag ska vi dit & hämta barnvagnen!wiihooo...


Med alla vardags bestyr ur vägen har jag nu inga ursäkter länge. Imorgon SKA jag packa den förbannade BB väskan. Nu är även hygien artiklar införskaffade så no excuses inget fattas..


Dags att försöka sova. En liten uppdatering är bättre än ingen alls.


God natt. :)

«
«
«