Igår, idag & lite till

Idag tog jag & Casper sovmorgon med undatag för att jag endast lätt vilade under tiden Oliver lekte på sitt rum & gosade i soffan framför tv. Fler sånna här mornar tack :).

Fm har varit lugn, em har bestått av ute aktiviteter i det underbara vädret tillsammans med barnen & Mica. Vi var i lekparken & härjade loss i mer eller mindre 1 timma. Sen tog vi en promenad till ICA. Eller som Oliver säger -Mica affären! Köpte matlådor inför helgen, ska jobba fredag,lördag,söndag. Känns bra. Mindre kul är att behöva gå upp galet tidigt.

Igår hade vi också en mysig dag.Mitt läkar besök gick bra. Ska få en kallelse till plastik kirurgin på Sofia hemmet. Äääntligen. Ärret på överläppen mätte 7*8mm i diameter & är ca 5mm högt. Ska även få åtgärdat att skinfliken som går ner över tandraden ordnas. Då kanske jag kan le som vanligt. Summan av kardemunnan min "fläsk" läpp försvinner!!

Vi hade även besök av Nettan,Molly & Mica. Pyssel & lek. När alla hade gått ville Oliver ha frukt, Apelsin. Det slutade med att vi var så kreativa att han fick plantera några apelsin kärnor :). Nu väntar vi med spänning på att se om det ger ngt resultat.

                                     
                      
 
Kom hem för en stund sedan, Mica har passat barnen medans jag & Magnus tog en tur upp till Nynäshamns Bostäder. Nu har vi beställt golv & tapeter. Trappen,hallen uppe & köket ska få nya golv & sovrummet en ny fräsch touch på väggarna! Så skönt att få hemmet så som VI vill ha det.

Dags att väcka barnen som sovit en stund, sen ska vi bege oss till älskade Aramia & hennes familj på middag :).


Ida & Jouline
Hejsan, kom in hör av en slump. Härlig blogg du har,

Kram
2011-09-29 | 22:11:37 | http://idaochjouline.wordpress.com/
Ida & Jouline
En kompis svägerska köpte den och den var tydligen jätte fin och värd sina pengar.

Dock kommer den säkert inte passa mig. Mammahullet är inte riktigt borta än =S
2011-09-29 | 22:41:05 | http://idaochjouline.wordpress.com/

«
«
«