ynklig

wops. Klockan är visst över midnatt. Så skriver jag idag läs det då som söndag. Inte måndag.

Vill börja med att gratulera brorsans älskade flickvän Mica på födelsedagen (söndag). Är så glad att vi har dig i vårat liv. Du är underbar. Älskar dig. Puss.

Igår, lördag, jobbade. Allt gick bra. Skönt att det flyter på. Trivs jätte bra. Saknar stundtals kollegorna i huddinge, sammanhållningen i att "känna" kollegorna. Mycket är annorlunda i Haninge. På gott & ont. Omställningar är väl sådana när man har ngt annat att jämföra med utan att det nya inte är sämre.

Lyckan var total när jag kom hem. Goa barn, underbar man. Perfekt.
Mot kvällningen började jag frossa, ont i halsen, ont i öronen. Övervägde att sjukanmäla mig. Men tänkte mer att man ju kan jobba med lättare förskylning. Ja iofs diskuterade ag mitt dilemma med älskade Nettan & kära Magnus också. Proppade Alvedon & tog en varm dusch. Magnus värme på soppa & tro det eller ej men jag gick & la mig före Magnus.

Tuff morgon idag. Febrig,frossig & ynklig trippade jag iväg till bussen. Kom fram. Mådde pyton. Underbara kollegor. Löste dagen genom att jag jobbade fram till lunch & kollegorna sedan delade ut övriga ärenden.

Bokade tid på handens närakut. Mer är nödvändigt visade sig. Ville mest gardera mig eftersom jag är inbokad tisdag-fredag veckan som kommer. The verdict. Blåsor i halsen, hög feber som lär hålla i till & från tills dess jag blir bättre & hörselgångs inflammation- i båda öronen. Inte så konstigt att jag har så ont. Sjukskriven 1 vecka. Kåvepenin i 10 dagar. Om det börjar rinna från öronen eller om hörseln blir nedsatt tillfälligt skulle jag inte bli rädd. Jahaaaaa. Okej. Vad händer härnäst?

Kom hem. Alvedon är min nya bästis. Gosade med barnen. Frossade. Ont. Somnade på soffan. Handlat. Bakat pizza bullar.Spelat bingolotto. Mer ont. Vann inget, som vanligt. Fick skjuts av Aramia till Macken & köpte expressen med söndags bilagan där min älskade vän  Ninnie & hennes fina familj är med i ett reportage. Natt babbel med Aramia. Nu hemma. Kurera. Äta en ostkaka. Försöka sova. 

Mys med barnen som blir hemma med mig imorgon. Ja imorgon är det ju internationella barndagen. Då ska vi ha lite extra roligt ihop. Kvalitetstid. Kärlek.

Ynklig igen. Svårt att släppa trycket i öronen & smärtan som pulserar. Frossan. Hua. På tal om frossa kan jag inte ta en varm dusch heller då varmvattnet inte funkar. Jäkla skiiiit! Har varit avstängt hela dagen. Ngt som tydligen gått sönder via värmeverket.

Nej det är verkligen inte min dag. Inte alls.


Skönt att klockan passerat midnatt.

Ninnie Wallenborg
Men älskade vännen min, kryyyyya! :-*
2011-10-03 | 21:25:21 | http://ninnies.se

«
«
«