Tidig morgon & kyla

Första mobil blogg inlägget ^^.

Sitter på bussen på väg till jobbet. Konstigt nog är jag inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Gick upp strax efter 5 imorse. Det första som slog mig var kylan. Nakna fötter på ett kallt golv kan få vem som helst att vakna till ordentligt.

Det enda som fortsätter lysa med sin frånvaro är snön. Jag vill ha snö. Varje cell i min kropp längtar efter snö. Det närmsta snö jag kan komma är det bildade isberget i frysen - vilket påminner mig om att jag skulle ha frostat av den för flera veckor sedan. Ja frysen & bilar med frost skrapade rutor som dundrade förbi när jag inväntade bussen.

Det har har varit en härlig helg & nu är jag frisk igen- förhoppningsvis för en tid framöver. Hoppas innerligt att vattkoppor & kräksjuka håller sig puts väck! Det är sådant som går i kommunens förskolor nu. Som sagt- hoppas.

Känner mig laddad & mer motiverad igen. Det slår mig att olika sjukdomar varvat sedan augusti. Om inte mig så barnen. Men nu känns det som att det ÄR min tur. Peppad. Omotiverad men peppad. Det borde räcka.

Är lite i en personlig svacka gällande mkt. Märks nog mest bland mina närmaste. Känner mig lite off & sluten. Laddar batteriena, själv peppar & dag drömmer.

Älskar min underbara familj <3. vad vore jag utan er & mina fina vänner? Tacksam & lyckligt lottad.

Nu ska jag snart kliva av bussen. Brr kylan. Vill ha snö. Den kylan kan jag ta på. Vara tillfreds med. Längtar....

«
«
«