dagarna som gått och sjukstuga.

Vi hade en super trevlig söndags förmiddag tillsammans med Sandra,Magnus och deras docka Melanie ^^.Vi bjöd över de på lunch, jag lagade min smaskiga kassler dragon gryta och råkade minnsan vispa ihop "ninnies fraligt goda kladdkaka" också. Vi spelade Wii fit och Wii sports,och hade jätte roligt, speciellt Magnus som inte spelat tidigare. Barnen ammade,gosade och sov mest. Oliver var med på ett hörn han också och fick spela med en batterilös wii konsoll till sin stora förtjusning.


                        Oliver,Melanie och Casper

Framåt kvällen begav vi oss hem till finaste Aramia och hennes goa familj, där spelade vi sällskapsspel och bara va. Oliver somnade i bilen på väg hem till dem och sov även ett bra tag när vi väl kommit fram. Casper var pigg och alert och charmade Aramia till sjunde himlen. Melwin och Kelly var lika fina som vanligt. Efter spelandet blev det pussel och pärlplatte pyssel för Oliver och Kelly. Melle och Cas var kinkiga och glada om vartannat-det märks verkligen att det går dagis och skolsjukdomar nu-hua för dessa ihållande förkylningar!

Vi hade tänk på det till och från under helgen men konstaterade snabbt när vi kom hem att Oliver inte alls var i form för dagis. Natten blev krävande med både honom och Casper. Igår (läs måndag) gick jag upp med Casper redan kl 05.30 och då hade vi inte fått många timmars sömn, han var så ledsen och mådde inte alls bra, det tog några timmar för honom att komma till ro. Avbokade babycafé planerna med Sandra och Carro och ringde till dagis och meddelade dem om att Oliver blir hemma-han var tydligen inte ensam. Skönt för alla små sjuklingar att friska på sig hemma. När Oliver väl vaknade framåt 9 tiden på morgonen såg han verkligen sjuk ut. Feber rosig,hängig & slö.

Mitt mamma hjärta brister när de mår dåligt.

Hela måndagen bestod av mys. Vi mer eller mindre bodde i både soffan och sängen som jag bäddat till extra med kuddar och täcken. Vi tittade på tecknat,läste böcker. Vi brukar alltid leka lite med lego och bilar på Olivers rm så även i måndags, men efter ungefär 5 minuter inne i hans rum kommer han fram till mig tar min hand och säger ynkligt:

-Maaammaaa,
Jag kan inte leka,min näsa är ledsen och jag är trött.


Så jag har pysslat om och kurerade,kurerade och kurerade så som jag inbillar mig att bara en förälder kan göra ^^. Casper på min ena sida eller vid bröstet och Oliver nära nära oss. När Magnus kom hem från jobbet fortsatte vi att bara ta hand om varandra. Framåt kvällen började Oliver hosta och Casper förvandlades till en liten slemmis,stackarn kan knappt ammas eller få i sig flaska för det stockar sig i hans näsa om vart annat. Båda två fick bada och det hjälpte nog en del.En stund iaf.

Natten har varit tuff igen Casper har varit ötröstlig och Oliver hostig och orolig. Magnus och jag delade upp oss. Han tog hans om Oliver i sovrummet och jag försökte få Casper att komma till ro.Efter en hel del vankande av och an här hemma lyckades jag få honom att somna, varje gång jag försökte lägga mig ner med honom i soffan vaknade han. Slutade med att jag bullade upp med 3 kuddar under min rygg så jag kom upp ordentligt sen sov Casper påmitt bröst,2½timma senare lyckades jag släpa oss in i sovrummet. För att ytterligare 2 timmar efter det kliva upp. Magnus var morgonpigg och tog ett kort på sjukhögen som somnat.

          
            Sjuklingar i sitt essä


Sjuka men glada iaf, energi kick som ledde till mer feber?

        
Oliver läser för morfar & Casper myser med mormor


Idag har båda varit piggare, och mina föräldrar,brorsan och Mica har varit på besök. Tji fick vi för att vi trodde att barnen börjar bli bättre för framåt kvällen har allt rasat igen. Oliver har haft över 39 graders feber och Casper är tok slemmig. Stackars Oliver har spytt för att han inte fått upp sitt slem och hostan har väl gjort sitt. Oliver somnade i min famn i soffan ikväll,helt slut av både hosta och feber.Älskade!

Älskade sjuklingar!!!Önskar så att ni blir friska snart.

Nu ska jag försöka få mig lite sömn,men först amma Casper. Jag som tänkt påbörja 30 inlägg på 30 dagar som många andra bloggare kör på, men jag orkar inte. Tar det fram över.God natt, jag ska pyssla om mina underbara.


«
«
«