Trött,lekdejt & facit i hand.

Idag (läs fredag) blev dagen inte alls som planerat! Galet trött. Konstigt? Nej egenligen inte, Aramia kom över på en sen kvälls/natt visit och vi satt och snackade så länge att hon kom hem först vid 2 på natten.SJälv kom jag inte i säng förrns bra mycket senare så jag har ju mig själv att skylla. Men guud så skönt med kravlös egentid och tok prat med mysig väm utan att behöva hålla koll på småttingarna.^^ Ja De låg ju och sov hehe...

Hade tänk gå upp tidigt med barnen för att mysa och ordna hemma. Sen fixa lunch och gå ut och leka.
Det blev istället en trögstartad morgon,brukar ju inte sova många timmar i vanliga fall men idag kände jag mig nästan bakfull(!). Blev inget fix alls och ingen utgång heller. Casper har mest ätit och sovit. Jag och Oliver har lekt och busat, tittat på film och bara slappat.

Sen kom Aramia och barnen över en stund så skönt att de är kryare och Oliver vart överlycklig!Vi ska eventuellt ses och äta middag ihop på söndag :).

   
        Melwin&Casper-så söta!!Kelly ritar ^^


Bil lek inne i Olivers rum, Melwin var faschinerad & Oliver ego ^^

-

När de äkt hemåt beställde Magnus en familjepizza till middag, de var gott. Resten av kvällen har flugit fram. Jag skulle som omväxling natta Oliver men hann bara med att läsa en godnatt saga för Casper var så arg och inte alls på "pappa humör" så vi bytte ^^. Satte mig att amma i soffan och blev tok trött så jag la mig ner med Casper i soffan och lyckades somna! FAN, vaknade upp 1½ timma senare och är sedan dess pigg!Familjen sover gott och jag gör mitt bästa för att bli trött-sova trött.

-

Det är lite lustigt hur man av andras relationer kan bli mer trygg i sin egen för att man får ett annat perspektiv.Öppnar ögonen och ser på allt från en annan synvinkel. Eller ser det man egentligen vet men väljer att omedvetet blunda för när man är uppe i allt annat.

Önskar att jag med facit i handen kunde le glatt ge en klapp på axeln och säga att det är en fas, en del av det nya.Jag vet att det var så för oss då jag och Magnus med många andra varit där, I just DET. Det är i efterhand tryggt att veta att jag aldrig var ensam om upplevelsen och känslorna,speciellt inte känslorna. När jag nu hörde det uttalas igen är det som om jag direkt slussas tillbaka till dåtiden när allt snurrade och var en stor del av vardagen. Skulle helst inte erkänna det alls men så är det.   

Hur talar man om att omställningen och alla tankar och känslor är en del av allt det nya. Det fina med att uppleva den jobbiga delen av omställningen är att man växer i sig själv och tillsammans. Det är tufft och jobbigt.

Jag önskar jag kunde vifta med mitt facit. Ni måste hitta era egna lösningar det går över.Blir bättre. Snart sitter även ni och ler med facit i hand.Inte imorgon men snart .

-

Nu är det dags för mig att försöka sova. Äntligen, har ammat 2 ggr under tiden jag skrivit på det här inlägget. Nu får Casper vara mätt en stund annars får jag peta på Magnus och be honom ge Casper en flaska. Senare idag ;) framåt eftermiddagen ska vi ut och äta middag på hembygdsgården tillsammans med trevligt sällskap. Innan dess hade jag tänkt mig en sovmorgon ^^ hehe...God (natt??).ehhh..ja...tidig morgon kanske det ska stå? :)

«
«
«