Bus^^ ♥

...en intensiv men mysig förmiddag har vi haft. Jag barnen,min kusin och hennes dotter,vår moster och mormor. Även min mamma och brorsa kom över en stund.

Lunchen jag lagade var omtyckt och barnen busade massor!
Carros dotter Juni fyller 1 år i April, tänk vad tiden flyger iväg. Oliver tyckte det var lite konstigt att Juni var så intresserad av hans leksaker och ville helst inte alls dela med sig, inte ens av Caspers saker (!)men efter ett tag så delade han gladeligen ut sina saker lite hit och dit. Juni och Casper var riktigt intresserade av varandra. Speciellt Juni av honom ^^.

Vi ska träffas igen på måndag och gå på babycafé tillsammans. Min mamma hämtar Oliver på dagis då så vi kan gå på cafeéts eftermiddagstid.Endast barn upp till 1 år är välkomna på baby café sen är det Öppna förskolan som gäller :).Så oliver får lite mysig kvalitetstid med mormor och morfar. Hur som helst så ser jag väldigt fram emot måndag, det ska bli riktigt mysigt!


   
   ♥ Casper med gammelmormor ♥
Tripp-trapp-trull, Juni och Oliver leker med klossar tillsammans,Casper flirtar & gör sig till.


Casper fick snygga kläder i present av min moster^^ nu bara längtar jag tills att han ska växa i dem! En super snygg jeansskojrta med pärlemoprydda tryckknappar och till det ett par brunrutiga manchester byxor. Hur fint som helst! Tiden går fort när man har roligt och när de åkte somnade Casper. Så Oliver och jag vilade i soffan framför nya shrek filmen. Sen lekte vi med lego och Oliver lagade en dundermåltid åt mig i sitt lilla brio kök :).

När Magnus kom hem fick Casper gröt och ett bad. Oliver har lagt ett gäng pärlplattor och nu avancerar han genom att sortera ut pärlorna i färger och lägger de sedan en färg i taget istället för att blanda färgerna. Så sött!
Snart dags att amma casper sen kommer han somna gott. Oliver och Magnus lär väl i vanlig ordning somna tillsammans när de läst godnattsaga ^^.

Själv ska jag invänta att barnen somnat så kommer finaste vännen Aramia på kvälls visit, det lär bli en hel del snack te/kaffe och slö i soffan.^^

Imorgon ska vi ut i friska luften barnen och jag, har setat inne hela dagen idag. Hoppas på fint/milt väder.
Nu ska jag sysselsätta mig med att vika undan lite tvätt.Tudels...

«
«
«