Dagens & gårdagens bravader + massa bilder

Igår var som jag tidigare skrivit Oliver på dagis, det gick sååå bra! Trots att han inte varit där på över en månad. När jag hämtade honom visade han glatt att de gjort halsband även på dagis, och de berättade att han byggt tåg räls i långa banor. Vid hämtningen gick Casper laget runt hos förskolepersonalen och de har absolut inget emot om vi kör en tidig inskolning med honom ^^ hehe.


       
          ♥ Jag och de finaste barnen i heela världen! ♥


Under tiden Oliver var på dagis hade jag och Casper tok mysigt. Kändes väldigt  tomt utan Oliver hemma,kom på mig själv ropa efter honom vi ett tillfälle.  Men mig och Casper gick det ingen nöd på :). Vi busade/lekte på golvet, fixade med babymassage och hade lite sång stund. Han är såååå charmig och härlig. Jollrar och låter,munpruttar och skrattar ^^. Ligger och guppar som en larv på golvet när han ligger på mage så Magnus har givit honom ett nytt smeknamn efter det ^^- "Maggot"...

                             
   
            Casper lattjar på golvet, maskar sig och gör sig till :)


Sen kom Sandra & Melanie, Melanie är 1 månad & 10 dagar yngre än Casper. Vi hade mys med barnen och våra snubbar kom sedan hem hit på lunch. Det var trevligt. Även brorsan och Mica kom under em, de blev charmade från båda gullungarnas håll ^^.   
                 Magnus, Sandra och sötaste Melanie♥


Oliver ville leka med Casper i sitt rum så Casper fick låna en legobit ^^ hihi sötis!Framemot kvällen kom även mamma och pappa, vi fikade och de visade lite bilder från deras thailandsresa som de är nyligen hemkomna ifrån. Oliver passade på att ta tillfället i akt och släpade med sig morfar in i sitt rum där de lekte sen stund.Barnen fick sen bada ihop och såklart passade mormor på att mysa med barnen.                            Lego lek på Olivers rum :)

     
 Oliver och morfar fortsätter med legot, mormor med nybadad Casper


Gårdagen gick så sjukt fort. Men mysigt var det.

Idag vaknade jag vid åtta av att Casper började mun pruttas och dreggla i mitt ansikte,blev amning i sängen sen gick vi upp. Blev sen frukost efter mys i sängen. Har tvättat sängkläder och ska väl komma mig för att bädda rent snart. Mina föräldrar och brorsan kom över på en kaffe och tog Casper medans jag snabbt kilade till dagis och hämtade Oliver. Även idag hade allt gått bra- det känns underbart. Idag frågade han om han inte kunde få stanna när jag hämtade honom ^^.

När vi kom hem hade Casper somnat brorsan,mamma och pappa begav sig och jag och Oliver har lekt med lego. Så nu har han två garage och ett sheriff hus till sina legogubbar & bilar ^^.

Magnus och Oliver har tittat på Tingeling. "Biiitttibliiiing" som Oliver kallar henne. Ja tingeling och laban är nya favoriter. Speciellt Laban! Nu bara väntar jag på att filmen "trassel" ska komma ut för den vill Oliver (läs jag) såå gärna se, tur man kan skylla på barnen ^^.Framöver ska Oliver och Magnus gå på knatte bio och titta på nya Laban/anna/långafarbrorn filmen.

Casper då vad gör han? Ja för utom alla charmattacker så äter som om det inte finns något stopp i honom och jag börjar överväga att minska på amningen nu. Eller överväga? Jag har väl egentligen redan börjat minska men det låter bättre att jag överväger (läs känns bättre att skriva så). Han får två mål gröt om dagarna och magen tar det bra ^^ Ammar och ger ersättning. Nu har han tänder på G och en ny tillväxt period börjas kännas igen. Den 26 är det dags för BVC.

Imorgon fyller min älskade mamma år ♥ då ska vi fira henne och ha det trevligt.
Nu dags att komma på vad dagens middag ska bestå av :) sen ska jag mysa ner mig i soffan med mina killar och zappa tv och bara slappa.
«
«
«