Dagens bravader, älskade ungar & Micas mage ♥

Imorgon (Måndag) dagis dags för Oliver som haft långledigt sedan veckan innan jul. Känns lite vemodigt eftersom vi har så mysigt här hemma om dagarna. Vi gör vårt bästa för att aktivera och stimulera honom här hemma, men han saknar dagis, pratar om dagis ofta speciellt när vi går förbi där. Han hämtar ofta sitt inramade dagis gruppfoto & pussar på sina kompisar. Vi har under helgen förberett honom på att han ska till dagis och han är så peppad inför morgondagen att han utbrister "Ovviee äääskaaaajj dadiijjjs" så fort vi påmint honom om det ♥ ^^. Underbara sötis!

Medans Oliver är på dagis var tanken att jag tillsammans med Sandra,Aramia,Denise & deras godingar skulle på baby café. De planerna är ändrade. Dels för att Oliver inte varit på dagis på länge & för att jag vill vara tillgänglig om de ringer och snabbt kunna infinna mig.Dels för att jag har lite kluvna känslor och kommer sakna honom massor under tiden han är där, vill inte spendera tid bland massa folk då.Behöver få landa i mina känslor av nya rutiner. Därför kommer Sandra & hennes prinsessa Melanie över till oss & umgås. Ska bli så mysigt. 

Idag hade vi väldigt trevligt på lekdejten med Felix & hans mysiga föräldrar^^. Det märks också att Oliver & Felix börjar "växa upp" lite väl fort nu. Det händer saker på en ny nivå. De är heeelt annorlunda gentemot varandra än vi är vana vid. De som alltid varit så goa med varandra- idag var det mycket tjafs & bråk, de slåss & kivas. Trotsålder och testing på hög nivå. Mellan varven har de lekt fint, gjort halsband och SÅKLART tittat på bärgarn filmen ihop. Cars bilarna är ett gemensamt intresse ^^.     
Felix & Oliver leker, Felix kamera face^^,tittar på film & pärlar halsband med Suzan.

Mica och Viktor kom förbi i em de också. Vi spelade sällskapspel några timmar och hade mys. Passade på att fota Micas växande mage, fasters (awww blir alldeles till mig) lilla hjärta ligger ju på jäsning däri ^^. Åhh så spännande det ska bli längtar massor till juli... Oliver har minsann konstaterat att det inte är en bebis i Micas mage det är en "pokje isiiiin" (pojk kusin) När vi bad honom tala om det för Viktor då ville han minsann inte ha någon kusin alls. Så vi får väl se om Oliver har rätt i det där med pojk ^^ för en kusin det är det!


     
      ♥ Micas fina mage v 16 ♥


Finaste Casper dregglar som bara den. Är lite vasst i hans överkäke så det är väl tänder som börjar spöka. Vi får byta kläder på honom hela tiden, dreggel scarves hjälper bara en liten stund. Kanske kan hitta plastad frotte haklappar någonstans.Någon som har andra tips?

 

      
                    Casper busar ^^Han har kommit på att han kan spotta sitt dreggel och gör mest hela tiden salivbubblor och munpruttar- han är så söt. Oliver har extra roligt åt hans bus och gör likadant vilket Casper ääälskar- finns inget som kan få honom att skratta så som när Oliver och han busar. Älskade underbara ungar!♥


   
                  ♥    


Nu ska lägga mig är så trött att jag nästan ser dubbelt! 

God natt ^^Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]
jo jag hittade den innan jag viste det var din, men är inte säker på hur! Tror jag var in på en sida till någon som gör designer.. som hade gjort din design ..?
2011-01-17 | 00:55:57 | http://idatallhed.se
Ida Tallhed - [B l o g g d e s i g n]
ja de var de jag tänkte att de var hon som gjort din design! lady dahmers blogg följer jag slaviskt! :D
2011-01-17 | 10:28:18 | http://idatallhed.se
Mikaela. Mamma till Emanuel & Hedda.
Tack :D
2011-01-17 | 10:44:27 | http://emanuelsmamma.blogg.se/
Tova
Åh, så härligt det måste vara att se barnen bli större, utvecklas och bli sina "egna små personer" :) ser jag fram emot med min lille grabb!Så spännande att få bli faster också! Tyvärr dröjer det nog länge innan nåt av mina syskon får barn, haha, men man vet ju aldrig.. :P

Kram
2011-01-17 | 15:27:03 | http://trasslet.se/

«
«
«