Jag har tappat snoppen!:)

Ikväll har jag tagit ett varmt härligt bad, Magnus sysselsatte sig och barnen under tiden. Jag gjorde en egen socker/olje peeling och ansikts mask. Känner mig riktigt spoiled och fräsch :). Ja det hela slutade iofs med att Oliver kom in i badrummet när jag badade och ville så gärna bada med mig. Plums sa det så var jag dirigerad att leka med hans badleksaker.

När jag gick upp ur badkaret var han inte sen att konstatera med himlande ögon och menande tonläge:

-"Maaaammmaaaa!!!
Mamma tappat snoppen?Åhh nej mammas snoppen är borta!"

Hihi, sötnosen. Det är inte lätt när man är liten men lite logiskt kan det ju verka när man är närmare 3 år. Det är tredje gången nu som han upptäckt att jag tappat snoppen. Försöker förklara att jag inte har nån snopp men då sätter han igång och tröstar mig istället ^^.

Från en sak till en annan, är ni andra trötta när ni borde vara trötta eller är det bara jag som inte lyckas komma till ro? Bra tips för att komma in i normaldygnsrytm mottages tacksamt! Ammar gör jag ju lika bra i sängen och om jag nu ska minska så spelar det ju inen större roll...

MÅSTE försöka få fason på mina sömn timmar, vända dygnet åt det bättre! Sova när Casper sover på nätterna tex. Så man vaknar någorlunda utvilad när han är hungrig och så man sen kommer upp i normal tid på morgonen. Men det finns alltid en morgondag som är bättre för sånna här dilemman. Jag försöker imorgon helt enkelt-så får vi se hur det går i över morgon ^^.

Jaja, dags för en monster mugg med varm te, sen kanske jag kan komma till ro och bli sova trött. Kanske....eller...imorgon?


God natt folket, när ni än somnar.Helene
Hahahahhaha, underbar kommentar från Oliver!!Charlie undrade tidigt vad jag hade & han hade, just för att vi hade bara dusch & det enklaste för mig, var att vi duschade tillsammans.När han började undra, berättade jag att pojkar, killar & farbröder har snopp. Flickor, tjejer & tanter har stjärt. ( ja, jag har alltid sagt stjärt om mufflan till barn & rumpan är rumpan ^^)Han har ibland funderat på vilka som har stjärt & vilka som har snopp, som tex Felicias kompisar osv.

Han vet oxå att tjejer blöder ibland från stjärten & varför & att det kallas mens.Allt det har varit till stor hjälp nu när honkatten löpt varannan vecka & gapat sen i slutet av september & varför hon får medicin nu 1 gång i veckan. Han har förstått det jättebra & hjälper till så jag får vara ifred med katten & ge henne pillret ;)Det här med kön & benämningar på människor kan vara svårt att komma ihåg när man är liten :)
2011-01-19 | 08:16:18

«
«
«