Promenad :)

Härligt med ett fräsct hem, dammsugat,nyskurat. Tvättat bort all smuts tvätt. Underbara stunder med barnen. Jag mår bra.Dagen har varit bra. Imorgon ska jag slöa med Casper och göra lite nytta genom vika vika tvätt ^^. Skönt att ha det mesta bortgjort inför helgen så vi kan mysa. Morgondagen bjussar även på lekdejt för Olivers del då Felix och hans familj kommer på em besök.

Mica kom hem till oss i fm-vi drack kaffe-lät Oliver varva ner efter dagis sen bar det ut. FY F*****N så skönt med frisk luft. Samvetet på topp eftersom även Casper fick miljöombyte,han kronsov i sin vagn. Oliver var på topp. Sprang,lekte,gick. Underbara barn. Han hittade ett nerfluget löv på vägen som han bar på,han skulle ta hand om det så det inte blåste bort. Han är så duktig på att gå. Lyssnar och väntar om jag ber honom ^^. När blev min kille så hääär stor??Sen blev det en tur till kvantum. Mötte upp Magnus som fick ta Oliver med sig i bilen eftersom han ville hem fort. Middag bestående av tacos, tillammans med brorsan och finaste Mica. 

Barnen har fått kvällsbada tillsammans- Oliver hade det som krav ikväll eftersom vi köpte "laban & labolinas dusch tvål" på ICA :).Själv har jag också lyckats dejta duschen och för ovanlighetens skull är jag trött. Casper är redan ammad. Efter en period under kvällen med hosta och sjukling gnäll har jag fått honom att somna ♥.Slemmet börjar ge med sig, men man märker att han inte alls är helt kry.

Nu dags att krama kudden^^
«
«
«