Kallt med självömkan

Det är så kallt att jag önskar jag vore sjuk så jag kunde få ligga i sängen under täcket och bara tycka synd om mig själv. Det hade faktikst känts bra mycket mysigare även om jag hatar att vara sjuk och hjälplös, ja dför jag blir faktikst som en liten unge på nytt!

I skrivande stund sitter jag på jobbet, är helgsamordnare och sitter inomhus men dagen lär ju inte bli bättre än gårdagen gällande pendlings vägen hem.

SL är riktiga tids optimister (!) *suckar djupt och menande*, -19' och tok förseningar på ALLA linjer, slår aldrig fel. Har full förståelse för förseningarna men att de sedan ropar ut nya tider och det slutar med att inte de stämmer de heller. Ja då blir jag nästan så hjälplös som mitt sjukliga jag.

Jag gör två 3 byten till jobbet på G hem och alla byten var sena, ena 45 minuter (utöver den normala vänte tiden på anslutnings tåg på 25 minuter,andra 15 minuter och tredje tågbytet skulle ligga bakom tåget jag anlände med vilket i själva varket var ynkliga 40 minuter till...har förståelse och massor av medlidande-INTE.
Garderingen för att komma i tid till jobbet idag var att släpa upp min kära make som fick (läs mer eller mindre tvingades) skjutsade mig istället. Förbannelsen i det kommer väl på hemvägen då tåget nog är inställt med min tur.

Idag är jag förberedd, varmt klädd. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder? *fnyser* Det är ju svinkallt och hur jag än gör fryser jag...och mina kläder är det INGET fel på-SÅ DET SÅ.Med största sannolikhet bara för att jag tycker så mycket om detta så går nog tåget enligt tidtabell.

Nu ska jag kämpa hårdare för att få lyx (körkort) inte en vinter till så här. Och nej jag klagar inte jag självömkar bara en aning.

En vän skrev att hon varit ute på en 2 timmars promenad i det SKÖNA vädret och jag kan inte sluta undra vilken kontinent hon har promenerat på för HÄR är det iaf bara kallt,svidande kallt,fuktigt kallt.KALLT.

Nu ska jag hälla i mig varmt kaffe och göra lite nytta i väntan på att jag får komma hem och lägga mig under täcker och bara tycka synd om mig själv och önska mig liten för en stund.


...huttrar och vinkar


«
«
«