Jag är ny förälskad -

Kikade runt på olika bloggar som jag följer och såg i Sabinas blogg att hon hittat en uuuunderbar pall till sin dotter. En pall tänker ni säkert men den var hel mysig och jätte fin.

Efter en stunds googlande hittade jag vart man kan köpa den och tänkte jag skulle dela med mig :).

  

Man kan själv designa en pall eller välja utifrån standard mallar, välja valfritt namn eller ord,välja symbol på "foten", samt färg på texten.
Är den inte galet fin? : ) Jag är ny förälskad- i en pall (!)

Bilderna kommer från hemsidan:http://www.bondeofsweden.se/

Nu vet jag precis vad Oliver önskar sig i två års present (läs vad jag måste få inreda hans rum med), tokig i pussel som han är ska han få en Oliver pussel pall i babyblå text med stjärnsymboler på "foten". Stjärnorna är ju pricken över i:et då hans mellan namn Novus står för ny och stjärnfödelse. Ja jag måste ju först intala och övertyga Magnus om varför just denna pall är det enda alternativet men när han ser den tror jag att även han tycker den är väldigt fin.

-

Idag ska morfar vara med Oliver för Magnus och min mamma ska hjälpa mormor att flytta till sin nya lägenhet. Jag är så glad för hennes skull, hon är så förväntansfull och lycklig. Helt nybyggt och fräscht. Från att ha bott i samma lägenhet i över 30 år så ska hon nu byta till en mindre lägenhet mer anpassad för henne nu när hon bor ensam. Nära till centrum och bussar med ett perfekt läge. Min kusin Carolina (med bebismagen ) och hennes Henrik ska också hjälpa till, och jag önskar att jag också kunde vara med. När jag slutar ska jag kila över dit jag med. För som ni förstår sitter jag även idag på jobbet.

Nu ska jag sätta mig själv i arbete och drömma om pusselpallar ; )Sabina - Tyras mamma
Ja visst är den fin!! Jag vart helt galen i den så jag var bara tvungen att beställa den :PMår ni bra? :)
2010-01-31 | 10:56:49 | http://mammasabina.blogg.se/
Daniel
Jag kan snickra ihop en pall åt er! Har många 70's pallar! ;)
2010-01-31 | 12:43:17 | http://danielfagerholm.webblogg.se/
M.
Ja visst är han söt^^,

Vi mår bara bra :) Ni då?Den där pallen ha ja också sett! SÅ FIN!

Jag har försökt övertala Benny men han säger att det finns mkt annat fint..han tycker den är för dyr :( Men jag ska inte ge mig! :P
2010-01-31 | 13:27:34 | http://emanuelsmamma.blogg.se/
Sabina - Tyras mamma
Hihi ja :)

Vi betalade exakt 1244 kr. Det stog att leveransen skulle ta drygt 3 veckor, men det tog knappt 2, skit bra!
2010-01-31 | 14:55:43 | http://mammasabina.blogg.se/
M.
Ja det är ju ett fint minne :)Oj, jadu.. Hedda händer det hur mkt som helst med nu:) 2a tanden börjar komma upp å hon blir mer och mer stadigare att sitta själv :)Sen så märkte ja imorse när hon hade vaknat och grinade att hon grinade "maaa, maaaaa" Så det kanske kommer ett Mamma snart :P Emanuel händer det väl inte så mkt med, förutom att han har börjat visa intresse för bokstäver och siffror :)

Oliver då?:)
2010-01-31 | 15:39:04 | http://emanuelsmamma.blogg.se/
Ida
Hej!

Jag fick en bloggaward och den kom med "kravet" att jag ger den vidare till sju andra bloggar.Det är en kreativaward och då tänkte jag på din blogg som jag ofta läser
2010-02-04 | 09:20:27 | http://idalovdahl.blogg.se/

«
«
«