Utlovade bilder från dagen.

Blev en smaskig korvstroganoff till sen lunch/middag när Magnus kom hem :)!
Hade massa hemma mys och for sen iväg till affärn. Hittade en hel massa gottit som jag inte visste att jag var sugen på....har inte ätit något av det ännu...fasiken hur kunde jag glömma...jaja.

Brorsan och hans tjej  kom över nu ikväll, vi hade en mys stund i soffan. Oliver som vanligt i händelsernas centrum och gjorde verkligen ALLT för att inte somna. Hyper :). Vi tog en sen fika, så Oliver fick kvälls lyx med riskaka och mjölk. Nöjdast var han som ju faktikst åt KAKA på kvällen hihi.

Brorsan fick i uppdrag att vara ansvarig för kvällens tandborstning, mitt i det hela utbrister Oliver "Itoorrr" (viktor), brorsan kunde inte hålla igen och fick tårar i ögonen. Fint moment att minnas.

När de gick hem tog det inte många minuter förrns en nedbäddad Oliver somnade i våran säng. Utmattad och nöjd. Magnus och john blund börjar komma överens de också...så det är väl dags för mig med snart.

Imorn ska Oliver vara med sin mormor och morfar under förmiddagen, hoppas sen på en fin eftermiddag så vi kan busa lite utomhus. Idag har det regnat och varit soligt om vart annat så man har ju inte vågat sig ut. Eller ja vi har ju regn kläder men orka böka! ;). Hursom helst har vi sysselsatt oss. Massa kreativitet....

Nedan ett gäng bilder från dagen, håll till godo :).

     
Nya minen, galet söt, får den mest hela tiden.


Lek med lera:

     
Älskar sin lera, men har inte riktigt förstått det här med att kavla

        
            Snigel familjen o alla andra djur vi gjort, sniglarna äter....
               (det orangea är minsann snigel mat enligt Oliver)


Picasso modell yngre:

  
                               Koncentration och fokus


Gips målaren:

   
Målar, vrider och vänder och målar mera. Visar sedan hur fina händer han fått.


Älskade fina Oliver!

-

Natti natti...

 

«
«
«