dagens mvc besök och längtan

Jaha ja, besöket på MVC gick bra :).

Vågen stod på +1kg vilket ger +14kgs vikt uppgång sammanlagt so far.
Symfus/fundus måttet har ökat 2 cm sedan sist ligger nu på 35 cm.
Hb värdet ligger på 115,
(Tur var väl det annars hade jag kastat tabletterna åt H-VETE nu när jag pinat
i mig dem 2 ggr om dagen för att värdena varit dåliga senatse två besöken.)

Blodtrycket 110/70
Fosterläge Huvudet nedåt & rörlig
Fosterljud  140

Vi diskuterade med barnmorskan kring tillväxt ultraljudet vi var på för 1½ vecka sedan och har nu en bra plan för de här sista veckorna som är kvar. Känns så skönt att få fokusera på en ny nivå. Vi fick verkligen bekräftelse idag, våran barnmorska är verkligen super! Så nu ska vi bara luta oss tillbaka och njuta till fullo och vara lyhörda mot ev känningar ;). Ska till MVC igen om en vecka då ska misson hinnsvepning utföras...ser fram emot det med skräckblandad förtjusning.

Underbara läkaren "B" kikade in när vi var där, hon uttryckte att jag ser "färdig" ut, haha jag som tycker jag har varit FÄRDIG bra länge nu. Hon sa  att man kan se sånt i en kvinnas ansikte. Ja helt fel har hon ju inte hon har ju marginaler att gå på fram tills BF inkl +-2 veckor. Så inom 5 veckor är jag minsann klar! tsss...

Mina annorlunda känslor sitter fortfarande i, bm sa det nog berodde på trycket nedåt men också för att kroppen ju faktiskt förbereder sig inför det som komma skall. Hoppas det håller i sig ;).

-

Jag har haft en lyx eftermiddag/kväll. Efter besöket på MVC kom vi hem till en i vanlig ordning bortskämd tok glad Oliver. Han hade busat järnet med mormor och morfar. Tänk så mycket de hann med på dryga 2 timmar!
Vi satt och pratade med dem ett bra tag och när de begav sig hemåt passade jag på att lägga mig och vila.

Oliver och Magnus lagade middag,ja vad skulle vi göra utan vår duktiga "lällpa" till kille ;)! Det blev jätte god panerad kyckling med egengjord tomatsås, broccoli/morötter och ris. Behöver jag tillägga att jag blev proppmätt :)!!

Efter middagen la jag mig åter att vila, Oliver kom och checka till mig i omgångar, skulle visa mig leksaker,läsa lite,kom och drog upp tröjan,körde lite bil på magen,klappade magen och skulle titta till "biibiiiiisen" som han uttrycker det. Frågar man vart Casper är så pekar han på min mage. Pussar den ibland och ska ofta krama den. Lutar han mot magen och det rör sig blir han "aaaaaarrrjjjjjjj" på mig. Haha...så ja jag vet inte hur mycket han förstår mer än att han märker att det är saker som händer. Han relaterar ju bebis till sin docka och små barn ute så han förstår nog mer än vi tror :).

-

Magnus har haft fullt upp under kvällen till och från eftersom han ska till Nässjö imorgon. Önskar jag orkade följa med. Hans brorsa kommer och hämtar honom imorgon bitti sen kommer han hem med tåget sent imorn kväll/natt. På lördag väntar ett dop och på söndag ska Magnus och jag ut och äta romantisk middag bara vi två :). Oliver ska vara med mormor och morfar :). Ska verkligen bli mysigt! 

Hursomhelst, dagens avslut på min härliga lyx em/kväll blev att utvilad bada Oliver och göra ordning honom. Sen tog Magnus över nattningen eftersom jag nu är vaken i vanlig anda. Mina fina killar ligger och sover båda två, de somnade på två röda :).

Jag är faktikst inte jätte pigg, men jag är inte sova trött ännu. Ska dricka lite te och längta lite mer :).God natt :)nina
sista tiden är så spännande! när man bara går och väntar.hoppas han kommer ut snart och att det går bra!
2010-08-06 | 08:15:50 | http://mrztigger.blogg.se/

«
«
«