Trött och utlovade bilder.

MY GOD!
Är det verkligen tillåtet att vara så här trött? Är helt slut.
Ringde Magnus och frågade om han hade möjlighet att komma hem tidigare på lunch, han kom hem vid elva och  jag och la mig behövde få sova. När han skulle tillbaka till jobbet kändes det knappt som om jag hunnit stänga ögonen, jag som fick för mig att en power nap skulle ge mig ork men inte då- blev tröttare.

Dagens har spenderats i soffan tillsammans med Oliver och ett HAV av leksaker som han burit in till mig från sitt rum. Jag har varit en lat mamma idag men vi har haft mysigt ändå. Vi har läst ett gäng böcker också, hade högläsning samma bok varannan gång först jag-sen han. Oliver är så himla  söt när han läser högt (en blandning av  ett fantasi språk och ord man förstår på det en massa roliga ljudändringar i rösten)- och vilken inlevelse sen hihi. Vi har tittat på film också "Tåget tomas" en stor favorit här hemma. Tror jag kan allas repliker i hela filmen utantill nu ;).

I skrivande stund sover mitt hjärta, och jag är för rastlös för att vila. Men jag ska nog gå in i sovrummet en stund iallafall. Magnus är på väg hem från jobbet, snart dags att fixa middag och grejja.

Blandade bilder från veckan:

               
Söta Jacquiline & Oliver snacksar popcorn framför en film :)

       
        Jacquiline + Oliver = Sant ♥ hihi 
Min lilla hjälpreda i köket :)

 
Påkommen med att gräva jord i blomkrukorna.
Visar stolt & oskyldigt upp sina jordiga händer.

 
Ny inköpta badleksakerna-bad fiskar.
Behöver jag tillägga att han älskar dem?!?

Sist men inte minst en magbild från i förmiddags, drog ner tre bilder till en efter att ha sett dem i större format på datorn HAHA...guud vad jag strålar och är sagolikt vacker!!!

Ska be Magnus ta lite bättre foton under kvällen :)


Vecka 36+3

Nej nu väntar sängen känner att mina ögonlock börjar bli tunga igen ;)...Ciao!
Petra
ja det var riktigt skönt, det visade sig ju vara urinvägsinfektion så det var skönt att jag fick tid fort så jag kunde börja äta medicin på en gång..ja vi har sagt det nu med, deadlinen är att vi ska vara klara innan bebis kommer sen så ska vi komma in i vardagen med en bebis innan vi fortsätter med något annat :)och ja det är hur tillåtet som helst att vara trött när man knappt har 20 dagar kvar till förlossning, sov och vila så mycket du kan nu :-)..

gud så mysigt det låter att bara bara vara hemma och leka med sitt barn, något jag verkligen längtar efter :)kram
2010-08-03 | 18:35:45 | http://petraahlberg.blogg.se/
Petra
Sötnosar där :) att dom satt så duktigt tillsammans de trodde jag aldrig så som dom har små bråkat :)

vi borde ta ó ses snart igen, tycker jag :)

Kram
2010-08-03 | 20:04:41 | http://endelommig.blogg.se/

«
«
«