eftermiddag av mys

Tisdag eftermiddag:

Mina föräldrar kom över i em, vi bara va. Oliver härjade runt i vanlig ordning ;).
Magnus kom hem från jobbet, sen har tiden bara flygit iväg.
När de  åkte hem slappade vi ett bra tag, jag låg i sängen och zappade tv för Oliver hade lagt beslag på v-rums tvn och DVDn. Behövdes vila för hua så magen tar kål på mig.

En av Magnus bröllopsgåvor (wow tänk att vi snart firar 1 år som gifta!) kom med posten idag, tyvärr för stort för att levereras i lådan så jag fick hämta ut paktetet. Har gömt det väl nu, no sneakpeak until the do day ;), inte för att Magnus skulle få för sig att leta men iaf :). Passade på att hämta ut Olivers paket från barnen bokklubb också, jag och Magnus blev lyriska, vad är oddsen på att de två böckerna i bokpaketet som kom var våra barndomsfavoriter;  Magnus: Sagan om pannkakan Min: De tre bockarna bruse. Hihi imorn ska Oliver och jag mysa i soffan och läsa dem. Ikväll har lilla herrn iaf bläddrat i böckerna och relaterat dem till "kakan" och "bäää bää".

Tripen till affärn var påfrestande. Känns att det är tungt och nära nu.

Blev en hel del gottit med hem :), vi hittade en fin ananas så nu jäklar ska vi se om vi ska göra hål på skrönan eller inte :). Köpte ett gäng nektariner som nog är slut på torsdag morgon. Plockade lösgodis också, kunde inte motså när de var så billigt, lyxade till det lite och plockade en egen liten påse till Oliver. Magnus är aldrig sugen på plock godis när man väl är i butiken, väl hemma sedan är han klåfinger i påsen. Ja inte idag men alltid annars :).
Har lärt mig det där nu så jag plockar alltid lite extra.

Vi kom hem, och jag hade lite pamper lyx för mig själv. Välbehövligt och härlig. Känner mig som ny. Jag krälade in i duschen med min egen gjorda olivolje peeling, nu är jag smooth like a baby. Blev några tafatta försök att bli av med mina benvärmare, avskyr att vara luden på benen det vart svårt att nå att raka benen jag gick loss med med rakhyveln så gott det gick, resultatet är lyckat. Var ju nu inte jätte hårig men tillräckligt. Nu känns det bra igen. Känner mig fräsch. Blev en hårinpackning också... Efter det tappade jag upp ett varm bad, men tji fick jag som skulle ha lite soft time- fick sällskap av en lycklig Oliver som får simhud mellan tårna så fort han kommer i kontakt med vattnet. Ja det va ju mysigt iaf :).

Kvällen spenderades sen med massa mys.
Oliver fick efter bad insmorning och massage som han nästan alltid blir extra trött av :). Vi satte på en film, chugglington tågen ;) gissa vem som var i extas? Extra mysfaktor blev det med varma mackor. Nu sover mina fina, jag själv kommer inte till ro. Men jag är trött. Tankar om magen och tiden som är kvar och hur overkligt det faktiskt kommer vara att få en till familjemedlem :). MAGISKT. Längtar massor!

Imorn ska vi mysa här hemma, Oliver och jag ska läsa hans nya böcker och sen ska vi ha massa disco till Astrid Lindgren film musik :). Utöver det blir det i vanlig ordning morgon bolibompa mys i sängen, sen mys frukost och lek i hans rum.

Nu har mina nylackade naglar torkat. Finally! Har använt ett av mina nya lack från Nubar :) är hel nöjd. Ser fräscht och lagom glamour ut ;). Byter nog lack igen till helgen i något att matcha till tårna också. Ska flirta till mig hjälp av Magnus bara, den är en sak att härja loss med rakhyvel på benen och skönja ett fräsht resultat, en annan att lacka naglarna, hahaha det är ju inte tårna och fötterna som ska ha färg direkt ;).

     
Nubar: lavender shimmer


Dags att vagga till sängs och zappa tv...

Natti natti...

«
«
«